Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultrasii FC GAI
test Tactiek 541
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 43.9
excellent Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Krychowiak de bal onder controle te krijgen. Bădiţă geeft de bal voor. Kisjelica heeft problemen om de bal te vangen. Wenjin rent richting de bal. Wenjin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Romaniuk passt de bal met de wreef. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin geeft een lange en hoge pass. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Altana kopt de bal weg. Daar is Koranteng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng onderschept slim de pass. Koranteng schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Miklos rent richting de bal. Özkafa probeert naar een medespeler te passen. Bădilă met een sublieme pass. Krychowiak geeft een lange en hoge pass. Dyluś maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Özkafa is nu in balbezit. Bădiţă onderschept slim de pass. Bădiţă passt de bal in één keer door. Daar is Klepetko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepetko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Koranteng de bal. Özkafa rent richting de bal. Wenjin onderschept slim de pass. Wenjin schiet op doel. Kövér probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC GAI 1:0

24e minuut.
Altana speelt de bal door. Klepetko is nu in balbezit. Klepetko passt de bal zonder na te denken. Koranteng rent richting de bal. Koranteng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kisjelica rent richting de bal. Koranteng onderschept slim de pass. Koranteng probeert naar een medespeler te passen. Wenjin rent richting de bal. Wenjin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko passt de bal zonder na te denken. Wenjin is nu in balbezit. Wenjin schiet op doel. Kövér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC GAI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 46%, FC GAI 54%.
ultrasii - FC GAI 2:0

53e minuut.
Kövér speelt de bal door. Altana kopt de bal weg. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng schiet op doel. Kövér probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC GAI 3:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolovan met de inworp. Krychowiak geeft de bal voor. Dyluś springt en kopt de bal. Szokol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Özkafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepetko is nu in balbezit. Klepetko passt de bal in één keer door. Wenjin rent richting de bal. Wenjin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Koranteng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koranteng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC GAI 4:0

66e minuut.
Baykal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Özkafa de bal. Özkafa passt de bal in één keer door. Krychowiak is nu in balbezit. Krychowiak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Krychowiak geeft een lange en hoge pass. Altana heeft problemen om de bal te vangen. Altana geeft een hoge lob. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ... Kövér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klepetko kopt de bal weg. Miklos is nu in balbezit. Wenjin onderschept slim de pass. Wenjin probeert de bal met de borst te controleren. Wenjin draait met de bal, schiet en ... Kövér bokst de bal weg.

75e minuut.
Bădiţă probeert naar een medespeler te passen. Altana rent richting de bal. Altana speelt de bal door. Klungelig pakt Wenjin de bal. Wenjin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Kövér met een sublieme pass. Bădiţă geeft een hoge lob. Daar is Wenjin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenjin haalt uit met een fantastische trap. Kövér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC GAI 5:0

77e minuut.
Bădilă is nu in balbezit. Bădilă passt de bal in één keer door. Daar is Kisjelica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenjin is nu in balbezit. Wenjin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bădiţă heeft problemen om de bal te vangen. Bădiţă met een sublieme pass. Altana probeert naar een medespeler te passen. Wenjin is nu in balbezit. Wenjin draait met de bal, schiet en ... Kövér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk probeert naar een medespeler te passen. Wenjin rent richting de bal. Wenjin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC GAI 6:0

84e minuut.
Bădiţă passt de bal zonder na te denken. Bădilă rent richting de bal. Bădilă passt de bal zonder na te denken. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Özkafa rent richting de bal. Klepetko onderschept slim de pass. Klepetko passt de bal met de wreef. Koranteng rent richting de bal. Koranteng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC GAI 7:0

90e minuut.
Dyluś is nu in balbezit. Dobrota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dyluś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dyluś neemt de penalty, wat een uithaal! Szokol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC GAI 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 27%, FC GAI 73%.
ultrasii - FC GAI 7:1