Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC dicles avantatu
Normal Tactiek 541_m
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 51.2
average Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Cloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloet met een sublieme pass. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ninoiu rent richting de bal. Ninoiu met een sublieme pass. Codruţ speelt de bal door. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. Cartolano bokst de bal weg. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ... Cartolano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - avantatu 0:1

8e minuut.
Faron onderschept slim de pass. Faron met een sublieme pass. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur rent richting de bal. Mansur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap. Cartolano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Haxverdyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cloet is nu in balbezit. Haxverdyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haxverdyan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Živković bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła onderschept slim de pass. Uchyła geeft een lange en hoge pass. Mansur rent richting de bal. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Cartolano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mansur is nu in balbezit. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - avantatu 0:2

24e minuut.
Siil kopt de bal weg. Daar is Ninoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Mansur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - avantatu 0:3

25e minuut.
Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec passt de bal in één keer door. Siil probeert naar een medespeler te passen. Mansur rent richting de bal. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Cartolano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Lazarashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarashvili speelt de bal door. Mansur is nu in balbezit. Mansur draait met de bal, schiet en ... Cartolano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - avantatu 0:4

31e minuut.
Klungelig pakt Haxverdyan de bal. Mansur rent richting de bal. Haxverdyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haxverdyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Faron met een sublieme pass. Mansur is nu in balbezit. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili schiet op doel. Cartolano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - avantatu 0:5

44e minuut.
Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Mansur met een sublieme pass. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ... Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dicles 69%, avantatu 31%.
FC dicles - avantatu 0:5

49e minuut.
Faron kopt de bal weg. Klungelig pakt Lazarashvili de bal. Lazarashvili passt de bal zonder na te denken. Mansur is nu in balbezit. Mansur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - avantatu 0:6

54e minuut.
Faron speelt de bal door. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili passt de bal in één keer door. Mansur rent richting de bal. Mansur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili passt de bal in één keer door. Mansur rent richting de bal. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - avantatu 0:7

59e minuut.
Laamers rent richting de bal. Laamers speelt de bal door. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ... Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - avantatu 0:8

60e minuut.
Mora geeft een lange en hoge pass. Cloet kopt de bal weg. Klungelig pakt Mansur de bal. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili schiet op doel. Cartolano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scida komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Scida geeft een hoge lob. Ninoiu kopt de bal weg. Wołyniec probeert de bal aan de voet te houden. Mansur is nu in balbezit. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - avantatu 0:9

68e minuut.
Inworp. Gyurkovits komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Živković geeft een lange en hoge pass. Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbašić geeft een hoge lob. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Maftei komt het veld opgelopen. Dadu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Uchyła met een sublieme pass. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili passt de bal met de wreef. Mansur rent richting de bal. Mansur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Scida met een snelle inworp. Maftei controleert de bal met de borst. Maftei passt de bal zonder na te denken. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Siil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faron rent richting de bal. Faron passt de bal in één keer door. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Siil rent richting de bal. Lazarashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili onderschept slim de pass. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dicles 72%, avantatu 28%.
FC dicles - avantatu 0:9