Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Hyperion `R@pid`
4-2-3-1 Narrow Tactiek radu
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
52.2 gemiddelde waardering 52.2
solid Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen incredible


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrysz de bal onder controle te krijgen. Velcu krijgt zijn hoofd ertegen. Pajestka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - `R@pid` 0:1

15e minuut.
Pieńkowski met een sublieme pass. Mocanu is nu in balbezit. Wanatowicz is nu in balbezit. Mocanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mocanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serbanescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă passt de bal in één keer door. Pieńkowski rent richting de bal. Laboga rent richting de bal. Laboga schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pajestka speelt de bal door. Laboga kopt de bal weg. Wanatowicz probeert de bal aan de voet te houden. Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laboga zal de hoekschop nemen. Bărbat controleert de bal met de borst. Stafidă rent richting de bal. Stafidă geeft een hoge lob. Serbanescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Hui is nu in balbezit. Hui geeft de bal voor. Hariton heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Hyperion - `R@pid` 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 49%, `R@pid` 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Hyperion - `R@pid` 1:1

52e minuut.
Hui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hui passt de bal in één keer door. Mocanu heeft problemen om de bal te vangen. Hui rent richting de bal. Hui haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu bokst de bal weg.

55e minuut.
Hui rent richting de bal. Rákóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Rákóczi geeft een hoge lob. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Belinho neemt vlug de vrije trap. Rákóczi met een sublieme pass. Klungelig pakt Antonie de bal. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 40%, `R@pid` 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Hyperion - `R@pid` 1:1