Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rapid Bucuresti ultrasii
4-3-3 def Tactiek test
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 55.9
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Romaniuk passt de bal met de wreef. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Antczak ... Strafschop! Wenjin raakt geblesseerd tijdens het duel. Wenjin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - ultrasii 0:1

8e minuut.
Flaum verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onda met een snelle inworp. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gmyrek de bal. Gmyrek passt de bal met de wreef. Tomšič rent richting de bal. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Szokol bokst de bal weg. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rapid Bucuresti - ultrasii 1:1

23e minuut.
Klungelig pakt Trường Vũ de bal. Bùi Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Doanh passt de bal in één keer door. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Jelassi kopt de bal weg. Trường Vũ probeert de bal aan de voet te houden. González Mije is nu in balbezit. González Mije geeft een hoge lob. Tomšič krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Antczak is nu in balbezit. Bùi Doanh rent richting de bal. Wenjin onderschept slim de pass. Wenjin haalt uit met een fantastische trap. Šein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Klungelig pakt Sarotti de bal. Sarotti geeft een hoge lob. Trường Vũ kopt de bal weg. Gmyrek probeert de bal met de borst te controleren. Gmyrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Onda is nu in balbezit. Onda geeft een lange en hoge pass. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wenjin de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Šein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 55%, ultrasii 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rapid Bucuresti - ultrasii 1:1

48e minuut.
Onda rent richting de bal. Onda met een sublieme pass. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ... Šein probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Šein met een harde bal richting middenveld. Tomšič rent richting de bal. Altana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altana krijgt een gele kaart. Tomšič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bùi Doanh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Buitenspel voor Tomšič. Goede buitenspelval van de verdediging. Subczyński neemt vlug de vrije trap. Wenjin kopt de bal weg. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarotti passt de bal zonder na te denken. Subczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič onderschept slim de pass. Tomšič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 50%, ultrasii 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rapid Bucuresti - ultrasii 1:1