Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cannella FC dicles
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
25% Spel op eigen helft 75%
13 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 38.1
good Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terrien met de inworp. Młynek geeft een lange en hoge pass. Urrutxurtu rent richting de bal. Urrutxurtu haalt uit met een fantastische trap. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siil speelt de bal door. Sierny heeft problemen om de bal te vangen. Sierny geeft de bal voor. Urrutxurtu krijgt zijn hoofd ertegen. Cartolano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sierny onderschept slim de pass. Sierny geeft een hoge lob. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Urrutxurtu rent richting de bal. Urrutxurtu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Delfini met een sublieme pass. Urrutxurtu rent richting de bal. Urrutxurtu schiet op doel. Cartolano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - FC dicles 1:0

36e minuut.
Sezemský bereikt de bal nog maar net als eerste. Živković onderschept slim de pass. Damian begaat een overtreding. Damian krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Vojnarovski geeft de bal voor. Dadu is nu in balbezit. Sierny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sierny is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Młynek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mora de bal. Cartolano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cannella 30%, FC dicles 70%.
FC Cannella - FC dicles 1:0

53e minuut.
Bartoněk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Młynek rent richting de bal. Dadu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dadu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Młynek onderschept slim de pass. Młynek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siil de bal. Urrutxurtu is nu in balbezit. Urrutxurtu haalt uit met een fantastische trap. Cartolano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cartolano niet meer kan verder spelen. Kovačina komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Urrutxurtu springt en kopt de bal. Siil probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terrien zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Młynek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Siil kopt de bal weg. Ninoiu is nu in balbezit. Terrien schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Terrien krijgt een gele kaart. Ninoiu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ninoiu kan niet meer verder spelen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urrutxurtu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delfini is nu in balbezit. Delfini geeft een hoge lob. Mora rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - FC dicles 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cannella 21%, FC dicles 79%.
FC Cannella - FC dicles 2:0