Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avantatu FC GAI
541_m Tactiek 541
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 39.8
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kisjelica de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Faron neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kisjelica geeft de bal voor. Daar is Kam Leung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Leung geeft een hoge lob. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC GAI 1:0

20e minuut.
Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili passt de bal met de wreef. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC GAI 2:0

21e minuut.
Bolovan kopt de bal weg. Bădilă probeert de bal aan de voet te houden. Maftei geeft een hoge lob. Daar is Lazarashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Lazarashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarashvili passt de bal met de wreef. Mansur is nu in balbezit. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Sudrawski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cloet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Faron krijgt zijn hoofd ertegen. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur draait met de bal, schiet en ... Kövér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC GAI 3:0

25e minuut.
Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miklos. Miklos krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Maftei probeert naar een medespeler te passen. Faron rent richting de bal. Faron passt de bal in één keer door. Mansur rent richting de bal. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC GAI 4:0

34e minuut.
Daar is Lazarashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudrawski rent richting de bal. Lazarashvili onderschept slim de pass. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ... Kövér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC GAI 5:0

37e minuut.
Veermets bereikt de bal nog maar net als eerste. Veermets geeft een lange en hoge pass. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schiet op doel. Kövér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC GAI 6:0

40e minuut.
Maftei is nu in balbezit. Maftei passt de bal zonder na te denken. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. Kövér probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC GAI 7:0

43e minuut.
Krychowiak geeft de bal voor. Daar is Cloet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cloet passt de bal met de wreef. Mansur rent richting de bal. Mansur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 31%, FC GAI 69%.
avantatu - FC GAI 7:0

51e minuut.
Cloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloet passt de bal zonder na te denken. Mansur probeert naar een medespeler te passen. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Negoescu de bal. Maftei met een sublieme pass. Faron is nu in balbezit. Faron schiet op doel. Kövér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Maftei onderschept slim de pass. Maftei geeft de bal voor. Mansur is nu in balbezit. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Maftei met een sublieme pass. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron probeert naar een medespeler te passen. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Maftei met een sublieme pass. Kisjelica rent richting de bal. Lazarashvili onderschept slim de pass. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schiet op doel. Kövér bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scida komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Krychowiak probeert naar een medespeler te passen. Maftei geeft de bal voor. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC GAI 8:0

68e minuut.
Doeltrap. Holgate komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Maftei rent richting de bal. Maftei geeft de bal voor. Mansur rent richting de bal. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Kövér probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC GAI 9:0

72e minuut.
Kam Leung geeft een hoge lob. Kisjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Scida onderschept slim de pass. Scida heeft problemen om de bal te vangen. Scida draait met de bal, schiet en ... Kövér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potracki komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Maftei rent richting de bal. Maftei geeft de bal voor. Mansur is nu in balbezit. Mansur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Maftei passt de bal in één keer door. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski verovert de bal door een tackle van achteren. Mansur onderschept slim de pass. Mansur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 33%, FC GAI 67%.
avantatu - FC GAI 9:0