Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GAI avantatu
541 Tactiek 541_m
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 56
good Schieten very good
average Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Scida speelt de bal door. Faron is nu in balbezit. Faron passt de bal met de wreef. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Mansur passt de bal met de wreef. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - avantatu 0:1

8e minuut.
Faron verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baykal. Faron raakt geblesseerd tijdens het duel. Faron zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mansur kopt de bal weg. Klungelig pakt Lazarashvili de bal. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kisjelica onderschept slim de pass. Faron is nu in balbezit. Faron speelt de bal door. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schiet op doel. Kövér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - avantatu 0:2

16e minuut.
Lazarashvili kopt de bal weg. Mansur rent richting de bal. Miklos onderschept slim de pass. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Faron is nu in balbezit. Faron passt de bal zonder na te denken. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap. Kövér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - avantatu 0:3

37e minuut.
Codruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Codruţ met een sublieme pass. Cloet rent richting de bal. Cloet probeert naar een medespeler te passen. Mansur rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mansur is nu in balbezit. Mansur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - avantatu 0:4

41e minuut.
Özkafa passt de bal met de wreef. Bădilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Codruţ. Codruţ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GAI 55%, avantatu 45%.
FC GAI - avantatu 0:4

49e minuut.
Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ geeft een lange en hoge pass. Kisjelica probeert naar een medespeler te passen. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Faron met een snelle inworp. Scida rent richting de bal. Krychowiak rent richting de bal. Scida onderschept slim de pass. Faron geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Dyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili passt de bal in één keer door. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maftei komt het veld opgelopen. Holgate komt het veld opgelopen. Evgeniev komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Miklos heeft problemen om de bal te vangen. Mansur rent richting de bal. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - avantatu 0:5

70e minuut.
Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili met een sublieme pass. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ... Kövér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zucolillo is nu in balbezit. Cloet verovert de bal door een tackle van achteren. Cloet probeert naar een medespeler te passen. Mansur rent richting de bal. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Maftei is nu in balbezit. Mansur rent richting de bal. Mansur passt de bal zonder na te denken. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili schiet op doel. Kövér bokst de bal weg. Holgate rent richting de bal. Holgate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - avantatu 0:6

80e minuut.
Dyluś draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Evgeniev trapt de bal weg. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili schiet op doel. Kövér bokst de bal weg.

84e minuut.
Sudrawski is nu in balbezit. Lazarashvili onderschept slim de pass. Sudrawski verovert de bal door een tackle van achteren. Mansur onderschept slim de pass. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Özkafa is nu in balbezit. Cloet verovert de bal door een tackle van achteren. Cloet passt de bal zonder na te denken. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Veermets is nu in balbezit. Veermets geeft een lange en hoge pass. Miklos heeft problemen om de bal te vangen. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ... Kövér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GAI 68%, avantatu 32%.
FC GAI - avantatu 0:6