Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravii60 Fc Tarnita Cluj
352 Tactiek antrenament
56% Balbezit 44%
7% Spel op eigen helft 93%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 34.8
wonderbaarlijk Schieten matig
solide Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Litmanen probeert naar een medespeler te passen. Boggi heeft problemen om de bal te vangen. Boggi haalt uit met een fantastische trap. Liber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Cucu met de inworp. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov probeert naar een medespeler te passen. Moczybród rent richting de bal. Moczybród haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 1:0

4e minuut.
Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov passt de bal in één keer door. Boggi rent richting de bal. Boggi draait met de bal, schiet en ... Liber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 2:0

5e minuut.
Viktorov is nu in balbezit. Viktorov passt de bal in één keer door. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Liber speelt de bal door. Pâslaru rent richting de bal. Litmanen met een sublieme pass. Klungelig pakt Boggi de bal. Boggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boggi is nu in balbezit. Boggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 3:0

8e minuut.
Wietrzykowski geeft een hoge lob. Litmanen rent richting de bal. Litmanen speelt de bal door. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 4:0

10e minuut.
Pâslaru rent richting de bal. Boggi verovert de bal door een tackle van achteren. Boggi met een sublieme pass. Moczybród rent richting de bal. Moczybród draait met de bal, schiet en ... Liber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kruijswijk probeert naar een medespeler te passen. Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Boggi is nu in balbezit. Boggi schiet op doel. Liber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 5:0

17e minuut.
Klungelig pakt Litmanen de bal. Litmanen probeert naar een medespeler te passen. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi draait met de bal, schiet en ... Liber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 6:0

19e minuut.
Daar is Moczybród, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczybród geeft een hoge lob. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boggi rent richting de bal. Boggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 7:0

21e minuut.
Moczybród heeft problemen om de bal te vangen. Moczybród probeert naar een medespeler te passen. Bandera speelt de bal door. Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Litmanen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 8:0

23e minuut.
Inworp. Moga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linnankoski is nu in balbezit. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 9:0

26e minuut.
Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov passt de bal met de wreef. Boggi is nu in balbezit. Boggi schiet op doel. Liber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 10:0

28e minuut.
Moczybród rent richting de bal. Moczybród passt de bal in één keer door. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel. Liber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 11:0

29e minuut.
Garcés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chirmuş is nu in balbezit. Chirmuş passt de bal in één keer door. Boggi heeft problemen om de bal te vangen. Boggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pâslaru passt de bal met de wreef. Liber probeert de bal aan de voet te houden. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Liber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 12:0

34e minuut.
Chirmuş onderschept slim de pass. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród schiet op doel. Liber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 13:0

37e minuut.
Inworp. Moga met een snelle inworp. Linnankoski rent richting de bal. Viktorov onderschept slim de pass. Viktorov schiet op doel. Liber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Moczybród rent richting de bal. Moczybród passt de bal in één keer door. Litmanen met een sublieme pass. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 14:0

40e minuut.
Garcés speelt de bal door. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi met een sublieme pass. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Liber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Litmanen is nu in balbezit. Litmanen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 15:0

42e minuut.
Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera passt de bal met de wreef. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród haalt uit met een fantastische trap. Liber werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 16:0

44e minuut.
Moga met een snelle inworp. Litmanen met een sublieme pass. Viktorov is nu in balbezit. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 8%, Fc Tarnita Cluj 92%.
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 17:0

47e minuut.
Daar is Garcés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés speelt de bal door. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 18:0

51e minuut.
Bartan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Litmanen rent richting de bal. Litmanen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Pâslaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczybród is nu in balbezit. Pâslaru verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Boggi is nu in balbezit. Boggi draait met de bal, schiet en ... Liber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 19:0

59e minuut.
Viktorov rent richting de bal. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Litmanen onderschept slim de pass. Litmanen schiet op doel. Liber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 20:0

63e minuut.
Litmanen is nu in balbezit. Litmanen probeert naar een medespeler te passen. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel. Liber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 21:0

64e minuut.
Moga onderschept slim de pass. Moga geeft een lange en hoge pass. Boggi controleert de bal met de borst. Boggi schiet op doel. Liber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 22:0

66e minuut.
Boggi geeft een hoge lob. Liber speelt de bal door. Klungelig pakt Pâslaru de bal. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 23:0

67e minuut.
Inworp. Viktorov met de inworp. Chirmuş is nu in balbezit. Chirmuş geeft de bal voor. Boggi maakt een snoekduik en kopt de bal. Liber bokst de bal weg. Boggi is nu in balbezit. Boggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 24:0

68e minuut.
Viktorov onderschept slim de pass. Viktorov passt de bal zonder na te denken. Boggi rent richting de bal. Boggi haalt uit met een fantastische trap. Liber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Moczybród de bal onder controle te krijgen. Garcés rent richting de bal. Garcés met een sublieme pass. Boggi rent richting de bal. Boggi haalt uit met een fantastische trap. Liber bokst de bal weg. Boggi is nu in balbezit. Boggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 25:0

78e minuut.
Moga met een snelle inworp. Linnankoski rent richting de bal. Linnankoski geeft een lange en hoge pass. Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş met een sublieme pass. Liber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Viktorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Garcés speelt de bal door. Boggi rent richting de bal. Boggi speelt de bal door. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 26:0

82e minuut.
Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi passt de bal met de wreef. Liber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 27:0

83e minuut.
Cucu passt de bal met de wreef. Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski geeft de bal voor. Boggi rent richting de bal. Boggi draait met de bal, schiet en ... Liber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Moczybród de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Litmanen is nu in balbezit. Litmanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 28:0

86e minuut.
Viktorov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Litmanen de bal. Litmanen met een sublieme pass. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 29:0

88e minuut.
Viktorov onderschept slim de pass. Viktorov met een sublieme pass. Klungelig pakt Boggi de bal. Boggi schiet op doel. Liber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 30:0

89e minuut.
Viktorov passt de bal in één keer door. Moga is nu in balbezit. Moga probeert naar een medespeler te passen. Boggi rent richting de bal. Boggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 31:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 7%, Fc Tarnita Cluj 93%.
Bravii60 - Fc Tarnita Cluj 31:0