Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj Bravii60
antrenament Tactiek 352
45% Balbezit 55%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 44.7
poor Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen poor


1e minuut.
Garcés probeert naar een medespeler te passen. Briones rent richting de bal. Briones met een sublieme pass. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Litmanen passt de bal in één keer door. Garcés met een sublieme pass. Daar is Moczybród, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczybród draait met de bal, schiet en ... Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Litmanen probeert naar een medespeler te passen. Briones rent richting de bal. Briones passt de bal zonder na te denken. Daar is Robev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Galitsyn rent richting de bal. Galitsyn passt de bal met de wreef. Briones speelt de bal door. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:1

8e minuut.
Pâslaru speelt de bal door. Klungelig pakt Czapla de bal. Moczybród rent richting de bal. Moczybród haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Galitsyn met een snelle inworp. Ţiclău is nu in balbezit. Moczybród verovert de bal door een tackle van achteren. Moczybród schiet op doel. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:2

11e minuut.
Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones passt de bal zonder na te denken. Robev rent richting de bal. Robev draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:3

13e minuut.
Ylimäki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galitsyn met de inworp. Litmanen rent richting de bal. Litmanen passt de bal zonder na te denken. Cackowski bokst de bal weg. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:4

18e minuut.
Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău geeft een hoge lob. Bandera probeert naar een medespeler te passen. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev draait met de bal, schiet en ... Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Robev rent richting de bal. Robev draait met de bal, schiet en ... Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:5

20e minuut.
Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău geeft de bal voor. Galitsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsyn passt de bal zonder na te denken. Litmanen probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robev is nu in balbezit. Robev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:6

21e minuut.
Czapla met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galitsyn neemt de hoekschop. Robev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:7

22e minuut.
Daar is Litmanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litmanen met een sublieme pass. Briones speelt de bal door. Robev rent richting de bal. Robev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Litmanen is nu in balbezit. Moczybród rent richting de bal. Moczybród schiet op doel. Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cackowski trapt de bal weg. Pâslaru kopt de bal weg. Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cackowski speelt de bal door. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:8

27e minuut.
Pâslaru verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés onderschept slim de pass. Garcés speelt de bal door. Robev is nu in balbezit. Robev draait met de bal, schiet en ... Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:9

32e minuut.
Litmanen rent richting de bal. Litmanen speelt de bal door. Moczybród rent richting de bal. Moczybród schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:10

36e minuut.
Daar is Moczybród, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczybród passt de bal in één keer door. Robev is nu in balbezit. Robev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev schiet op doel. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Czapla passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galitsyn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moczybród kopt de bal weg. Briones geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:11

39e minuut.
Galitsyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Litmanen kan de bal niet met de borst controleren. Litmanen passt de bal in één keer door. Robev is nu in balbezit. Robev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Litmanen passt de bal met de wreef. Pâslaru probeert de bal aan de voet te houden. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev schiet op doel. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:12

42e minuut.
Briones is nu in balbezit. Briones probeert naar een medespeler te passen. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród schiet op doel. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Robev heeft problemen om de bal te vangen. Robev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:13

44e minuut.
Moczybród geeft een lange en hoge pass. Litmanen speelt de bal door. Robev heeft problemen om de bal te vangen. Robev draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 98%, Bravii60 2%.
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:13

50e minuut.
Robev is nu in balbezit. Cackowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chirmuş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moczybród krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cackowski probeert naar een medespeler te passen. Litmanen is nu in balbezit. Litmanen passt de bal zonder na te denken. Moczybród rent richting de bal. Moczybród haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés passt de bal zonder na te denken. Daar is Robev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robev schiet op doel. Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:14

56e minuut.
Litmanen rent richting de bal. Litmanen passt de bal in één keer door. Garcés met een sublieme pass. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev met een sublieme pass. Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Litmanen controleert de bal met de borst. Litmanen passt de bal zonder na te denken. Garcés met een sublieme pass. Robev rent richting de bal. Robev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:15

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chirmuş met een snelle inworp. Galitsyn speelt de bal door. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:16

60e minuut.
Galitsyn met de inworp. Moczybród is nu in balbezit. Litmanen speelt de bal door. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:17

61e minuut.
Galitsyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés speelt de bal door. Briones rent richting de bal. Briones haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chirmuş passt de bal met de wreef. Briones rent richting de bal. Briones probeert naar een medespeler te passen. Robev is nu in balbezit. Robev schiet op doel. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:18

67e minuut.
Garcés speelt de bal door. Huhta is nu in balbezit. Huhta speelt de bal door. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród haalt uit met een fantastische trap. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Galitsyn met een snelle inworp. Litmanen rent richting de bal. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev schiet op doel. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:19

71e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău geeft een hoge lob. Litmanen kopt de bal weg. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Litmanen is nu in balbezit. Litmanen passt de bal met de wreef. Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones geeft een lange en hoge pass. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Litmanen passt de bal in één keer door. Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones probeert naar een medespeler te passen. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Galitsyn probeert naar een medespeler te passen. Kruijswijk met een sublieme pass. Robev heeft problemen om de bal te vangen. Robev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:20

77e minuut.
Inworp. Galitsyn met de inworp. Litmanen probeert naar een medespeler te passen. Robev is nu in balbezit. Robev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:21

79e minuut.
Inworp. Chirmuş met een snelle inworp. Galitsyn speelt de bal door. Klungelig pakt Moczybród de bal. Moczybród schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Litmanen haalt uit met een fantastische trap. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:22

80e minuut.
Hun heeft problemen om de bal te vangen. Moczybród rent richting de bal. Moczybród speelt de bal door. Robev is nu in balbezit. Robev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Galitsyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Litmanen met een sublieme pass. Robev is nu in balbezit. Robev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:23

85e minuut.
Kruijswijk is nu in balbezit. Kruijswijk met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Briones de bal onder controle te krijgen. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev haalt uit met een fantastische trap. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:24

90e minuut.
Galitsyn passt de bal met de wreef. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés met een sublieme pass. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robev is nu in balbezit. Robev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 96%, Bravii60 4%.
Fc Tarnita Cluj - Bravii60 0:24