Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria 1991 szekler fc
friendly Tactiek negy ketto
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 53
very good Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


13e minuut.
Rondano rent richting de bal. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nuninga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Coomans speelt de bal door. Apers is nu in balbezit. Apers passt de bal in één keer door. Amund is nu in balbezit. Amund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Kirazcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirazcı met een sublieme pass. Apers met een sublieme pass. Siperco heeft problemen om de bal te vangen. Siperco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Nuninga is nu in balbezit. Magowski is nu in balbezit. Rondano verovert de bal door een tackle van achteren. Nuninga verovert de bal door een tackle van achteren. Nuninga schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sõrm rent richting de bal. Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans met een sublieme pass. Amund rent richting de bal. Amund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - szekler fc 1:0

29e minuut.
Růžička kopt de bal weg. Kirazcı is nu in balbezit. Kirazcı geeft de bal voor. Ivaşcu kopt de bal weg. Megyei geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Tomiotto rent richting de bal. Megyei onderschept slim de pass. Megyei speelt de bal door. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 52%, szekler fc 48%.
Sampdoria 1991 - szekler fc 1:0

46e minuut.
Graaven komt het veld opgelopen. Arciszewski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rēpelis met een snelle inworp. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans geeft een lange en hoge pass. Apers krijgt zijn hoofd ertegen. Prusak bokst de bal weg.

51e minuut.
Hutterer passt de bal zonder na te denken. Zinčák is nu in balbezit. Megyei verovert de bal door een tackle van achteren. Megyei geeft een lange en hoge pass. Amund maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - szekler fc 2:0

56e minuut.
Tomiotto met een sublieme pass. Daar is Amund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siperco is nu in balbezit. Siperco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. Hutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer speelt de bal door. Graaven rent richting de bal. Graaven schiet op doel. Diamantakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - szekler fc 2:1

64e minuut.
Hutterer speelt de bal door. Klungelig pakt Badaczewski de bal. Rēpelis geeft de bal voor. Amund rent richting de bal. Amund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Coomans passt de bal in één keer door. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers passt de bal met de wreef. Siperco rent richting de bal. Siperco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rēpelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coomans rent richting de bal. Coomans geeft een hoge lob. Amund krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - szekler fc 3:1

78e minuut.
Rēpelis geeft de bal voor. Apers heeft problemen om de bal te vangen. Apers speelt de bal door. Amund is nu in balbezit. Amund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Megyei kopt de bal weg. Daar is Zinčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apers verovert de bal door een tackle van achteren. Apers geeft de bal voor. Amund springt en kopt de bal. Prusak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badaczewski met een snelle inworp. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski haalt uit met een fantastische trap. Diamantakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - szekler fc 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 48%, szekler fc 52%.
Sampdoria 1991 - szekler fc 3:2