Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szekler fc Sampdoria 1991
negy ketto Tactiek friendly
60% Balbezit 40%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.3 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei geeft de bal voor. Daar is Smuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amund rent richting de bal. Amund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Pailla de bal. Hutterer is nu in balbezit. Hutterer passt de bal in één keer door. Veiga rent richting de bal. Veiga haalt uit met een fantastische trap. Diamantakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - Sampdoria 1991 1:0

25e minuut.
Lojen is nu in balbezit. Lojen geeft de bal voor. Amund is nu in balbezit. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers haalt uit met een fantastische trap. Prusak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Megyei geeft de bal voor. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko passt de bal zonder na te denken. Amund rent richting de bal. Amund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szekler fc - Sampdoria 1991 1:1

32e minuut.
Tomiotto probeert naar een medespeler te passen. Zhizun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lewis de bal. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nuninga rent richting de bal. Megyei verovert de bal door een tackle van achteren. Megyei geeft de bal voor. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Smuda speelt de bal door. Megyei rent richting de bal. Megyei passt de bal zonder na te denken. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 47%, Sampdoria 1991 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szekler fc - Sampdoria 1991 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Megyei de bal. Hutterer rent richting de bal. Hutterer speelt de bal door. Veiga is nu in balbezit. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sheshchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Sheshchenko passt de bal zonder na te denken. Apers met een sublieme pass. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga geeft de bal voor. Růžička verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis is nu in balbezit. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Magowski speelt de bal door. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis passt de bal in één keer door. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Zinčák heeft problemen om de bal te vangen. Zinčák met een sublieme pass. Veiga is nu in balbezit. Veiga geeft een lange en hoge pass. Růžička kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuninga rent richting de bal. Nuninga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - Sampdoria 1991 2:1

87e minuut.
Hutterer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veiga rent richting de bal. Veiga geeft een hoge lob. Nuninga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - Sampdoria 1991 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 30%, Sampdoria 1991 70%.
szekler fc - Sampdoria 1991 3:1