Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A Team FC Liverpool Falticeni
My Tactiek Luk1
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 49
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


9e minuut.
Adaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Adaszek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ventimiglia de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Borg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - FC Liverpool Falticeni 0:1

13e minuut.
Booser passt de bal zonder na te denken. Ala met een sublieme pass. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nicolici met een sublieme pass. Kurtul speelt de bal door. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Vukša is nu in balbezit. Vukša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Barbarosoğlu rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Argerio onderschept slim de pass. Argerio draait met de bal, schiet en ... Mazurowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A Team - FC Liverpool Falticeni 1:1

41e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Booser verovert de bal door een tackle van achteren. Booser passt de bal in één keer door. Zličić rent richting de bal. Zličić draait met de bal, schiet en ... Borg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 53%, FC Liverpool Falticeni 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A Team - FC Liverpool Falticeni 1:1

56e minuut.
Fontes geeft de bal voor. Venczel kopt de bal weg. Ala probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chromik is nu in balbezit. Chromik passt de bal met de wreef. Fridrich rent richting de bal. Fridrich geeft een lange en hoge pass. Delgado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - FC Liverpool Falticeni 1:2

63e minuut.
Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barbarosoğlu de bal. Wat een zware overtreding van Crişan ... Strafschop! Crişan krijgt een gele kaart. Barbarosoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbarosoğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mazurowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A Team - FC Liverpool Falticeni 2:2

82e minuut.
Booser speelt de bal door. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fridrich passt de bal met de wreef. Booser met een sublieme pass. Chromik is nu in balbezit. Chromik geeft de bal voor. Daar is Lelewik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borg bokst de bal weg.

90e minuut.
Inworp. Fridrich met een snelle inworp. Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Booser is nu in balbezit. Booser haalt uit met een fantastische trap. Borg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 49%, FC Liverpool Falticeni 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A Team - FC Liverpool Falticeni 2:2