Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Doman FC Bastion Timisoara
dorica Tactiek 442
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 38.4
zeer goed Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Samolej passt de bal met de wreef. Alagia is nu in balbezit. Borja Calvar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borja Calvar krijgt een gele kaart. Alagia raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoecke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Verpoort is nu in balbezit. Verpoort geeft een lange en hoge pass. Birigüi kopt de bal weg. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina schiet op doel. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Chin-Sue geeft een hoge lob. Ibach geeft een lange en hoge pass. Serpi rent richting de bal. Hrvatina onderschept slim de pass. Hrvatina schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aivazidis probeert naar een medespeler te passen. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alagia. Alagia krijgt een gele kaart. Birigüi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jelić met een snel genomen vrije trap. Hrvatina heeft problemen om de bal te vangen. Hrvatina haalt uit met een fantastische trap. Siminică bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Bastion Timisoara 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 51%, FC Bastion Timisoara 49%.
F.C Doman - FC Bastion Timisoara 1:0

50e minuut.
Jiménez probeert de bal met de borst te controleren. Baena is nu in balbezit. Jiménez begaat een overtreding. Jiménez krijgt een gele kaart. Baena raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Borja Calvar met een snel genomen vrije trap. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Bastion Timisoara 2:0

66e minuut.
Daar is Borja Calvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja Calvar speelt de bal door. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Bastion Timisoara 3:0

75e minuut.
Bergs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zub komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 30%, FC Bastion Timisoara 70%.
F.C Doman - FC Bastion Timisoara 3:0