Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria 1991 Bravii60
friendly Tactiek 352
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Megyei is nu in balbezit. Megyei passt de bal in één keer door. Apers rent richting de bal. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco haalt uit met een fantastische trap. Vigli bokst de bal weg. Daar is Huhta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - Bravii60 1:0

4e minuut.
Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers geeft een lange en hoge pass. Huhta heeft problemen om de bal te vangen. Siperco is nu in balbezit. Siperco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers passt de bal met de wreef. Amund is nu in balbezit. Amund haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Daar is Coomans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés rent richting de bal. Coomans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coomans krijgt een gele kaart. Garcés wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Huhta is nu in balbezit. Amund verovert de bal door een tackle van achteren. Kruijswijk begaat een overtreding. Amund is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amund komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Huhta onderschept slim de pass. Rēpelis verovert de bal door een tackle van achteren. Rēpelis met een sublieme pass. Siperco is nu in balbezit. Siperco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 44%, Bravii60 56%.
Sampdoria 1991 - Bravii60 1:0

57e minuut.
Coomans heeft problemen om de bal te vangen. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş rent richting de bal. Amund onderschept slim de pass. Amund haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Růžička passt de bal zonder na te denken. Rēpelis speelt de bal door. Megyei speelt de bal door. Amund is nu in balbezit. Amund schiet op doel. Vigli bokst de bal weg.

76e minuut.
Rēpelis kopt de bal weg. Megyei met een sublieme pass. Huhta rent richting de bal. Siperco verovert de bal door een tackle van achteren. Siperco haalt uit met een fantastische trap. Vigli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Rēpelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rēpelis probeert naar een medespeler te passen. Kruijswijk onderschept slim de pass. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Rondano rent richting de bal. Rondano geeft een hoge lob. Inworp. Galitsyn met een snelle inworp. Viktorov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 62%, Bravii60 38%.
Sampdoria 1991 - Bravii60 1:0