Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bastion Timisoara FC Liverpool Falticeni
442 Tactiek Luk1
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 47.7
adequate Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Inworp. Rzeźniczek met een snelle inworp. Booser speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zličić is nu in balbezit. Zličić schiet op doel. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Serpi speelt de bal door. Bilski is nu in balbezit. Dreher maakt een afschuwelijke overtreding. Bilski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bilski kan niet meer verder spelen. Besnier komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Venczel kopt de bal weg. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Zličić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zličić geeft een lange en hoge pass. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - FC Liverpool Falticeni 0:1

18e minuut.
Colombo geeft een lange en hoge pass. Adaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaszek geeft de bal voor. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik met een sublieme pass. Paal! Hoecke rent richting de bal. Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bastion Timisoara - FC Liverpool Falticeni 1:1

25e minuut.
Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Serpi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Booser legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bergs rent richting de bal. Booser onderschept slim de pass. Booser passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Siminică bokst de bal weg.

32e minuut.
Siminică probeert naar een medespeler te passen. Alagia rent richting de bal. Alagia met een sublieme pass. Zub rent richting de bal. Zub geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia passt de bal zonder na te denken. Jiménez is nu in balbezit. Venczel geeft een hoge lob. Jiménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siminică bokst de bal weg.

41e minuut.
Serpi verovert de bal door een tackle van achteren. Serpi geeft de bal voor. Klungelig pakt Fridrich de bal. Fridrich geeft een lange en hoge pass. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 68%, FC Liverpool Falticeni 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bastion Timisoara - FC Liverpool Falticeni 1:1

54e minuut.
Ghinzani rent richting de bal. Serpi rent richting de bal. Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Zličić haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - FC Liverpool Falticeni 1:2

56e minuut.
Siminică trapt de bal weg van het doel. Fridrich kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Booser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chromik komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Ghinzani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Hoecke probeert de bal aan de voet te houden. Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal in één keer door. Rybnik rent richting de bal. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 70%, FC Liverpool Falticeni 30%.
FC Bastion Timisoara - FC Liverpool Falticeni 1:2