Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni FC Bastion Timisoara
Luk1 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen good


6e minuut.
Rouvenaz passt de bal met de wreef. Bergs is nu in balbezit. Baštinac verovert de bal door een tackle van achteren. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache schiet op doel. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baštinac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baštinac neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bergs geeft een hoge lob. Ilie geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rybnik de bal onder controle te krijgen. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke haalt uit met een fantastische trap. Bălică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Timberg speelt de bal door. Tache is nu in balbezit. Bilski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Chipciu is nu in balbezit. Baštinac is nu in balbezit. Baštinac passt de bal zonder na te denken. Tache is nu in balbezit. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brezeanu. Hoecke raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoecke met een snel genomen vrije trap. Rybnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - FC Bastion Timisoara 0:1

40e minuut.
Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Samolej passt de bal met de wreef. Rybnik probeert naar een medespeler te passen. Hoecke heeft problemen om de bal te vangen. Hoecke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilie rent richting de bal. Ilie geeft de bal voor. Inworp. Samolej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 41%, FC Bastion Timisoara 59%.
FC Liverpool Falticeni - FC Bastion Timisoara 0:1

47e minuut.
Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu onderschept slim de pass. Secăreanu speelt de bal door. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Colombo is nu in balbezit. Colombo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouvenaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baštinac geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Rybnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Docker komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Chromik probeert naar een medespeler te passen. Tache rent richting de bal. Met opzet legt Bilski zijn tegenspeler op de grond. Bilski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Tache is nu in balbezit. Bergs begaat een overtreding. Bergs krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 58%, FC Bastion Timisoara 42%.
FC Liverpool Falticeni - FC Bastion Timisoara 0:1