Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravii60 szekler fc
352 Tactiek negy ketto
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 53.7
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Galitsyn is nu in balbezit. Badaczewski rent richting de bal. Galitsyn maakt een afschuwelijke overtreding. Galitsyn krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Kruijswijk geeft de bal voor. Inworp. Jiménez Monteagudo met de inworp. Hutterer geeft een lange en hoge pass. Baoguo krijgt zijn hoofd ertegen. Vigli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nuninga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - szekler fc 0:1

22e minuut.
Badaczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Garcés de bal. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - szekler fc 0:2

26e minuut.
Sõrm geeft een hoge lob. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga passt de bal in één keer door. Hutterer rent richting de bal. Hutterer geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Nuninga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Vigli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jiménez Monteagudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutterer geeft een lange en hoge pass. Chirmuş heeft problemen om de bal te vangen. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hutterer zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoguo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - szekler fc 0:3

41e minuut.
Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski met een sublieme pass. Nuninga probeert naar een medespeler te passen. Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoguo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - szekler fc 0:4

45e minuut.
Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Viktorov rent richting de bal. Viktorov probeert naar een medespeler te passen. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi schiet op doel. Prusak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 52%, szekler fc 48%.
Bravii60 - szekler fc 0:4

52e minuut.
Kruijswijk probeert naar een medespeler te passen. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Viktorov met een sublieme pass. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - szekler fc 1:4

54e minuut.
Litmanen probeert naar een medespeler te passen. Viktorov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sõrm. Sõrm krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kirazcı geeft een lange en hoge pass. Jiménez Monteagudo kopt de bal weg. Litmanen rent richting de bal. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Galitsyn passt de bal met de wreef. Viktorov rent richting de bal. Viktorov probeert naar een medespeler te passen. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel. Prusak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Boggi kopt de bal weg. Tomiotto is nu in balbezit. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov schiet op doel. Prusak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - szekler fc 2:4

71e minuut.
Tomiotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Garcés de bal. Garcés speelt de bal door. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi draait met de bal, schiet en ... Prusak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - szekler fc 3:4

82e minuut.
Inworp. Kruijswijk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutterer met een sublieme pass. Nuninga rent richting de bal. Nuninga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 43%, szekler fc 57%.
Bravii60 - szekler fc 3:4