Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szekler fc Bravii60
negy ketto Tactiek 352
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 54.2
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Hutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer geeft een lange en hoge pass. Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhizun geeft de bal voor. Nuninga springt en kopt de bal. Vigli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kirazcı geeft de bal voor. Inworp. Briones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chirmuş geeft de bal voor. Viktorov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - Bravii60 0:1

8e minuut.
Jędrysik geeft een lange en hoge pass. Lewis is nu in balbezit. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kruijswijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hutterer neemt de hoekschop. Nuninga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Garcés geeft de bal voor. Lewis is nu in balbezit. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nuninga de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bandera kopt de bal weg. Chirmuş heeft problemen om de bal te vangen. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Veiga onderschept slim de pass. Veiga speelt de bal door. Hutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer geeft de bal voor. Nuninga krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szekler fc - Bravii60 1:1

25e minuut.
Huhta geeft een hoge lob. Inworp. Hutterer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veiga rent richting de bal. Veiga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nuninga kopt de bal weg. Garcés is nu in balbezit. Garcés passt de bal met de wreef. Boggi is nu in balbezit. Boggi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi geeft een hoge lob. Zinčák is nu in balbezit. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - Bravii60 1:2

38e minuut.
Chirmuş onderschept slim de pass. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel. Zinčák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prusak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 57%, Bravii60 43%.
szekler fc - Bravii60 1:2

46e minuut.
Jiménez Monteagudo komt het veld opgelopen. Badaczewski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Boggi rent richting de bal. Boggi probeert naar een medespeler te passen. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel. Prusak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - Bravii60 1:3

57e minuut.
Daar is Badaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga schiet op doel. Huhta probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Garcés passt de bal in één keer door. Boggi rent richting de bal. Boggi geeft een hoge lob. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Viktorov rent richting de bal. Viktorov met een sublieme pass. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - Bravii60 1:4

61e minuut.
Chirmuş onderschept slim de pass. Chirmuş met een sublieme pass. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov onderschept slim de pass. Viktorov schiet op doel. Prusak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Magowski met een sublieme pass. Nuninga rent richting de bal. Nuninga probeert naar een medespeler te passen. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Badaczewski passt de bal in één keer door. Magowski rent richting de bal. Veiga is nu in balbezit. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - Bravii60 2:4

72e minuut.
Jiménez Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Jędrysik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiménez Monteagudo rent richting de bal. Jiménez Monteagudo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vigli trapt de bal weg van het doel. Zhizun kopt de bal weg. Daar is Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Jiménez Monteagudo geeft een hoge lob. Huhta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuninga. Nuninga krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Zhizun rent richting de bal. Zhizun geeft een lange en hoge pass. Kruijswijk heeft problemen om de bal te vangen. Veiga is nu in balbezit. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 51%, Bravii60 49%.
szekler fc - Bravii60 2:4