Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj Sampdoria 1991
antrenament Tactiek friendly
48% Balbezit 52%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 43.1
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Rēpelis met de inworp. Coomans speelt de bal door. Siperco is nu in balbezit. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru passt de bal in één keer door. Amund heeft problemen om de bal te vangen. Amund draait met de bal, schiet en ... Inotlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Hun kopt de bal weg. Rēpelis geeft de bal voor. Siperco rent richting de bal. Siperco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:1

5e minuut.
Amund met een sublieme pass. Coomans probeert naar een medespeler te passen. Apers is nu in balbezit. Apers schiet op doel. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:2

6e minuut.
Rēpelis passt de bal met de wreef. Daar is Amund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amund speelt de bal door. Apers rent richting de bal. Apers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Apers is nu in balbezit. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Inotlewski trapt de bal weg van het doel. Siperco kopt de bal weg. Amund controleert de bal met de borst. Amund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:3

11e minuut.
Rēpelis passt de bal zonder na te denken. Růžička met een sublieme pass. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei schiet op doel. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rēpelis met de inworp. Coomans probeert naar een medespeler te passen. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco schiet op doel. Inotlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:4

14e minuut.
Rēpelis met de inworp. Coomans rent richting de bal. Coomans passt de bal zonder na te denken. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers schiet op doel. Inotlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Apers passt de bal met de wreef. Růžička met een sublieme pass. Siperco is nu in balbezit. Siperco draait met de bal, schiet en ... Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wietrzykowski is nu in balbezit. Coomans onderschept slim de pass. Coomans geeft een lange en hoge pass. Siperco krijgt zijn hoofd ertegen. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:5

19e minuut.
Demiris is nu in balbezit. Demiris geeft de bal voor. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Siperco met een snelle inworp. Coomans probeert naar een medespeler te passen. Amund is nu in balbezit. Amund haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers geeft de bal voor. Amund maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Coomans passt de bal met de wreef. Megyei is nu in balbezit. Megyei speelt de bal door. Klungelig pakt Siperco de bal. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău rent richting de bal. Apers met een sublieme pass. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ... Inotlewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:6

26e minuut.
Rondano speelt de bal door. Megyei rent richting de bal. Megyei met een sublieme pass. Siperco heeft problemen om de bal te vangen. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:7

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rēpelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coomans geeft een lange en hoge pass. Apers krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:8

29e minuut.
Klungelig pakt Apers de bal. Apers met een sublieme pass. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:9

32e minuut.
Rondano speelt de bal door. Coomans speelt de bal door. Apers rent richting de bal. Apers schiet op doel. Inotlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:10

33e minuut.
Inworp. Rēpelis met een snelle inworp. Amund is nu in balbezit. Amund haalt uit met een fantastische trap. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:11

37e minuut.
Inotlewski trapt de bal weg. Demiris kopt de bal weg. Rēpelis geeft een lange en hoge pass. Amund rent richting de bal. Amund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:12

40e minuut.
Růžička verovert de bal door een tackle van achteren. Růžička passt de bal met de wreef. Amund is nu in balbezit. Amund schiet op doel. Inotlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:13

42e minuut.
Hun is nu in balbezit. Amund verovert de bal door een tackle van achteren. Amund passt de bal zonder na te denken. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Inotlewski met een harde bal richting middenveld. Apers kopt de bal weg. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco schiet op doel. Inotlewski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Coomans is nu in balbezit. Coomans passt de bal zonder na te denken. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ... Inotlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 93%, Sampdoria 1991 7%.
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:14

46e minuut.
Coomans is nu in balbezit. Apers met een sublieme pass. Amund rent richting de bal. Amund schiet op doel. Inotlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:15

50e minuut.
Coomans met een sublieme pass. Klungelig pakt Siperco de bal. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund schiet op doel. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inotlewski probeert naar een medespeler te passen. Pâslaru kopt de bal weg. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund schiet op doel. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:16

53e minuut.
Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans met een sublieme pass. Apers probeert naar een medespeler te passen. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amund is nu in balbezit. Amund draait met de bal, schiet en ... Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:17

55e minuut.
Rēpelis verovert de bal door een tackle van achteren. Rēpelis probeert naar een medespeler te passen. Apers speelt de bal door. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ... Inotlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siperco is nu in balbezit. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:18

62e minuut.
Megyei is nu in balbezit. Megyei probeert naar een medespeler te passen. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rēpelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coomans speelt de bal door. Amund rent richting de bal. Amund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:19

64e minuut.
Rēpelis met de inworp. Coomans is nu in balbezit. Coomans met een sublieme pass. Amund is nu in balbezit. Amund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:20

66e minuut.
Amund speelt de bal door. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans passt de bal met de wreef. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund schiet op doel. Inotlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siperco rent richting de bal. Siperco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:21

67e minuut.
Klungelig pakt Wietrzykowski de bal. Amund onderschept slim de pass. Amund passt de bal met de wreef. Siperco is nu in balbezit. Siperco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inotlewski met een sublieme pass. Apers kopt de bal weg. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund schiet op doel. Inotlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:22

70e minuut.
Ivaşcu speelt de bal door. Pailla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailla passt de bal in één keer door. Amund rent richting de bal. Amund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:23

71e minuut.
Czapla met een sublieme pass. Wietrzykowski rent richting de bal. Wietrzykowski geeft de bal voor. Siperco rent richting de bal. Siperco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:24

73e minuut.
Rēpelis passt de bal zonder na te denken. Megyei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Megyei kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inotlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siperco rent richting de bal. Siperco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:25

75e minuut.
Inworp. Rēpelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coomans speelt de bal door. Apers rent richting de bal. Apers draait met de bal, schiet en ... Inotlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siperco is nu in balbezit. Siperco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:26

78e minuut.
Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans passt de bal met de wreef. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Megyei is nu in balbezit. Megyei probeert naar een medespeler te passen. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco haalt uit met een fantastische trap. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:27

83e minuut.
Rēpelis rent richting de bal. Rēpelis probeert naar een medespeler te passen. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel. Inotlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:28

85e minuut.
Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans passt de bal in één keer door. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ... Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Siperco rent richting de bal. Siperco haalt uit met een fantastische trap. Inotlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei passt de bal zonder na te denken. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Inotlewski trapt de bal weg. Apers kopt de bal weg. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Coomans rent richting de bal. Coomans passt de bal met de wreef. Siperco rent richting de bal. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 97%, Sampdoria 1991 3%.
Fc Tarnita Cluj - Sampdoria 1991 0:29