Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni F.C Doman
Luk1 Tactiek dorica
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 37
very good Schieten very good
good Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Zličić rent richting de bal. Zličić passt de bal in één keer door. Fridrich heeft problemen om de bal te vangen. Fridrich probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C Doman 1:0

5e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Venczel passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C Doman 2:0

12e minuut.
Ibach is nu in balbezit. Dreher verovert de bal door een tackle van achteren. Dreher met een sublieme pass. Zličić rent richting de bal. Zličić draait met de bal, schiet en ... Floarea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Dreher rent richting de bal. Dreher passt de bal met de wreef. Booser probeert naar een medespeler te passen. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina draait met de bal, schiet en ... Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C Doman 2:1

18e minuut.
Fridrich passt de bal zonder na te denken. Aivazidis probeert de bal aan de voet te houden. Booser met een sublieme pass. Zličić is nu in balbezit. Zličić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek geeft de bal voor. Booser kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue geeft een hoge lob. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Dreher bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreher passt de bal zonder na te denken. Zličić rent richting de bal. Zličić schiet op doel. Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C Doman 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 48%, F.C Doman 52%.
FC Liverpool Falticeni - F.C Doman 3:1

56e minuut.
Floarea speelt de bal door. Gärtig kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boyd de bal onder controle te krijgen. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina schiet op doel. Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Fridrich speelt de bal door. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena geeft de bal voor. Hrvatina krijgt zijn hoofd ertegen. Mazurowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - F.C Doman 3:2

68e minuut.
Inworp. Ibach met een snelle inworp. Gärtig rent richting de bal. Gärtig geeft de bal voor. Hrvatina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chin-Sue met een harde bal richting middenveld. Borja Calvar kopt de bal weg. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Fridrich geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Verpoort geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rzeźniczek met de inworp. Zličić rent richting de bal. Zličić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Boyd speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado speelt de bal door. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zličić probeert naar een medespeler te passen. Venczel rent richting de bal. Venczel met een sublieme pass. Zličić rent richting de bal. Zličić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Adaszek geeft een lange en hoge pass. Borja Calvar kopt de bal weg. Adaszek rent richting de bal. Hrvatina onderschept slim de pass. Hrvatina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 45%, F.C Doman 55%.
FC Liverpool Falticeni - F.C Doman 3:2