Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Doman FC Liverpool Falticeni
dorica Tactiek Luk1
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen good


13e minuut.
Booser heeft problemen om de bal te vangen. Booser passt de bal in één keer door. Zličić is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Floarea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Booser kopt de bal weg. Chromik rent richting de bal. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić haalt uit met een fantastische trap. Floarea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Venczel passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Floarea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Liverpool Falticeni 0:1

22e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado speelt de bal door. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser schiet op doel. Floarea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Liverpool Falticeni 0:2

25e minuut.
Floarea met een harde bal richting middenveld. Fridrich kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić rent richting de bal. Zličić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Floarea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chromik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borja Calvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aivazidis de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Venczel speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Verpoort bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Jelić geeft een lange en hoge pass. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gärtig de bal. Gärtig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Crişan speelt de bal door. Fridrich geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Floarea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Booser probeert de bal met de borst te controleren. Borja Calvar is nu in balbezit. Borja Calvar met een sublieme pass. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi rent richting de bal. Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Birigüi rent richting de bal. Birigüi draait met de bal, schiet en ... Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Booser probeert naar een medespeler te passen. Zličić rent richting de bal. Zličić probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Zličić de bal. Aivazidis probeert naar een medespeler te passen. Booser probeert naar een medespeler te passen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel passt de bal met de wreef. Floarea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zličić is nu in balbezit. Zličić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Liverpool Falticeni 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 77%, FC Liverpool Falticeni 23%.
F.C Doman - FC Liverpool Falticeni 0:3

48e minuut.
Borja Calvar passt de bal zonder na te denken. Baena speelt de bal door. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina draait met de bal, schiet en ... Mazurowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Liverpool Falticeni 1:3

55e minuut.
Booser met een sublieme pass. Klungelig pakt Borja Calvar de bal. Booser rent richting de bal. Booser geeft de bal voor. Rzeźniczek geeft een lange en hoge pass. Floarea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fridrich rent richting de bal. Fridrich passt de bal zonder na te denken. Aivazidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Zličić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Fridrich kopt de bal weg. Booser rent richting de bal. Booser passt de bal zonder na te denken. Zličić rent richting de bal. Zličić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fridrich probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek geeft een lange en hoge pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Floarea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Venczel probeert naar een medespeler te passen. Booser rent richting de bal. Booser met een sublieme pass. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Floarea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Verpoort is nu in balbezit. Verpoort geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chromik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booser geeft een lange en hoge pass. Floarea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Venczel probeert naar een medespeler te passen. Zličić rent richting de bal. Daar is Zličić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zličić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Baena met een sublieme pass. Ibach rent richting de bal. Chromik begaat een overtreding. Chromik krijgt een gele kaart. Ibach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borja Calvar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hrvatina krijgt zijn hoofd ertegen. Mazurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gärtig maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Liverpool Falticeni 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 66%, FC Liverpool Falticeni 34%.
F.C Doman - FC Liverpool Falticeni 2:3