Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A Team FC Bastion Timisoara
My Tactiek 442
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 40
good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Köylüoğlu passt de bal zonder na te denken. Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Ghinzani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lelewik rent richting de bal. Lelewik geeft een lange en hoge pass. Alagia speelt de bal door. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Argerio rent richting de bal. Argerio passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bergs met een sublieme pass. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik probeert naar een medespeler te passen. Hoecke rent richting de bal. Hoecke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Alagia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ala rent richting de bal. Ala met een sublieme pass. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Nicolici speelt de bal door. Kurtul is nu in balbezit. Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - FC Bastion Timisoara 1:0

35e minuut.
Fontes geeft een hoge lob. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Barbarosoğlu schiet op doel. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - FC Bastion Timisoara 2:0

40e minuut.
Argerio passt de bal in één keer door. Nicolici rent richting de bal. Nicolici passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Zub rent richting de bal. Zub geeft een hoge lob. Ventimiglia heeft problemen om de bal te vangen. Hoecke verovert de bal door een tackle van achteren. Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 40%, FC Bastion Timisoara 60%.
A Team - FC Bastion Timisoara 2:0

54e minuut.
Nicolici verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Kurtul is nu in balbezit. Kurtul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - FC Bastion Timisoara 3:0

57e minuut.
Vukša passt de bal met de wreef. Daar is Argerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argerio met een sublieme pass. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Köylüoğlu geeft een hoge lob. Kurtul heeft problemen om de bal te vangen. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Serpi kopt de bal weg. Daar is Colombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukša speelt de bal door. Argerio is nu in balbezit. Argerio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - FC Bastion Timisoara 4:0

75e minuut.
Hoecke speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Lelewik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rybnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoecke legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Argerio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybnik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ventimiglia de bal onder controle te krijgen. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke schiet op doel. Borg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rybnik rent richting de bal. Rybnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - FC Bastion Timisoara 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 42%, FC Bastion Timisoara 58%.
A Team - FC Bastion Timisoara 4:1