Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bastion Timisoara A Team
442 Tactiek My
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 46.1
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Argerio probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Serpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu onderschept slim de pass. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Shenhao kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbarosoğlu de bal. Bergs begaat een overtreding. Bergs krijgt een gele kaart. Barbarosoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Argerio wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vukša is nu in balbezit. Vukša heeft problemen om de bal te vangen. Vukša geeft een lange en hoge pass. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Shenhao probeert naar een medespeler te passen. Serpi is nu in balbezit. Barbarosoğlu onderschept slim de pass. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - A Team 0:1

15e minuut.
Ala passt de bal in één keer door. Argerio heeft problemen om de bal te vangen. Shenhao met een sublieme pass. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Colombo speelt de bal door. Ala geeft een hoge lob. Shenhao kopt de bal weg. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Siminică met een sublieme pass. Köylüoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Serpi de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vukša heeft problemen om de bal te vangen. Colombo begaat een overtreding. Vukša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Köylüoğlu met een snel genomen vrije trap. Daar is Barbarosoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - A Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 70%, A Team 30%.
FC Bastion Timisoara - A Team 0:2

56e minuut.
Shenhao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbarosoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoecke. Hoecke krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Shenhao rent richting de bal. Shenhao probeert naar een medespeler te passen. Argerio is nu in balbezit. Argerio haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - A Team 0:3

66e minuut.
Ghinzani rent richting de bal. Ghinzani geeft een lange en hoge pass. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fontes passt de bal in één keer door. Vukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukša passt de bal met de wreef. Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Shenhao verovert de bal door een tackle van achteren. Shenhao passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vukša kopt de bal weg. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu passt de bal met de wreef. Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 69%, A Team 31%.
FC Bastion Timisoara - A Team 0:3