Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A Team Fc Tarnita Cluj
My Tactiek antrenament
55% Balbezit 45%
3% Spel op eigen helft 97%
61 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 24.1
solide Schieten waardeloos
solide Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Ala de bal. Ala met een sublieme pass. Kurtul rent richting de bal. Kurtul draait met de bal, schiet en ... Inotlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Inotlewski trapt de bal weg. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Inotlewski bokst de bal weg. Inotlewski probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 1:0

6e minuut.
Ylimäki speelt de bal door. Demiris rent richting de bal. Demiris geeft een hoge lob. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Argerio rent richting de bal. Argerio probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Inotlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 2:0

9e minuut.
Vukša onderschept slim de pass. Vukša probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 3:0

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vukša geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurtul kopt de bal weg. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vukša met de inworp. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio schiet op doel. Inotlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 4:0

14e minuut.
Ţiclău geeft een hoge lob. Vukša kopt de bal weg. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Inotlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 5:0

16e minuut.
Wietrzykowski met een sublieme pass. Demiris is nu in balbezit. Demiris geeft de bal voor. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nicolici passt de bal in één keer door. Kurtul rent richting de bal. Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inotlewski met een harde bal richting middenveld. Daar is Kurtul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtul speelt de bal door. Daar is Barbarosoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 6:0

21e minuut.
Nicolici met een sublieme pass. Daar is Kurtul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 7:0

22e minuut.
Argerio met een sublieme pass. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici met een sublieme pass. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 8:0

24e minuut.
Vukša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pâslaru rent richting de bal. Argerio verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 9:0

25e minuut.
Daar is Vukša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukša passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Inotlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 10:0

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Argerio de bal onder controle te krijgen. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 11:0

29e minuut.
Argerio speelt de bal door. Nicolici met een sublieme pass. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. Inotlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 12:0

31e minuut.
Pâslaru rent richting de bal. Köylüoğlu onderschept slim de pass. Köylüoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kurtul is nu in balbezit. Kurtul draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 13:0

32e minuut.
Vukša met een snelle inworp. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio passt de bal zonder na te denken. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vukša passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pâslaru de bal onder controle te krijgen. Kurtul is nu in balbezit. Kurtul haalt uit met een fantastische trap. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 14:0

35e minuut.
Wietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Köylüoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köylüoğlu met een sublieme pass. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kurtul de bal. Kurtul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 15:0

38e minuut.
Doeltrap. Inotlewski trapt de bal weg. Barbarosoğlu kopt de bal weg. Kurtul rent richting de bal. Kurtul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kurtul rent richting de bal. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul onderschept slim de pass. Kurtul schiet op doel. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 16:0

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vukša geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 17:0

42e minuut.
Pâslaru is nu in balbezit. Argerio probeert naar een medespeler te passen. Kurtul rent richting de bal. Kurtul schiet op doel. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 18:0

45e minuut.
Vukša met de inworp. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio passt de bal in één keer door. Daar is Barbarosoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu schiet op doel. Inotlewski bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 3%, Fc Tarnita Cluj 97%.
A Team - Fc Tarnita Cluj 19:0

46e minuut.
Daar is Demiris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hun is nu in balbezit. Vukša tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vukša krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Klungelig pakt Ala de bal. Ala passt de bal met de wreef. Kurtul rent richting de bal. Kurtul schiet op doel. Inotlewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Inotlewski trapt de bal weg. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 20:0

52e minuut.
Fontes heeft problemen om de bal te vangen. Fontes speelt de bal door. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Inotlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nicolici passt de bal zonder na te denken. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 21:0

56e minuut.
Vukša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Köylüoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Köylüoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Barbarosoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu schiet op doel. Inotlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Kurtul rent richting de bal. Kurtul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 22:0

59e minuut.
Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici speelt de bal door. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 23:0

59e minuut.
Vukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukša passt de bal zonder na te denken. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 24:0

61e minuut.
Vukša verovert de bal door een tackle van achteren. Vukša probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel. Inotlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 25:0

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Inotlewski niet meer kan verder spelen.

63e minuut.
Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio probeert naar een medespeler te passen. Kurtul is nu in balbezit. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 26:0

65e minuut.
Vukša met een snelle inworp. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio passt de bal zonder na te denken. Kurtul rent richting de bal. Kurtul haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 27:0

66e minuut.
Czapla geeft een hoge lob. Köylüoğlu kopt de bal weg. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vukša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argerio met een sublieme pass. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 28:0

71e minuut.
Vukša speelt de bal door. Fontes probeert naar een medespeler te passen. Argerio speelt de bal door. Barbarosoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 29:0

72e minuut.
Daar is Hun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukša verovert de bal door een tackle van achteren. Vukša passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 30:0

77e minuut.
Lelewik speelt de bal door. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 31:0

79e minuut.
Kurtul is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pâslaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 32:0

81e minuut.
Köylüoğlu speelt de bal door. Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolici speelt de bal door. Kurtul rent richting de bal. Kurtul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Fontes geeft een lange en hoge pass. Vukša is nu in balbezit. Argerio is nu in balbezit. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 33:0

84e minuut.
Köylüoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Köylüoğlu speelt de bal door. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 34:0

86e minuut.
Lelewik geeft de bal voor. Vukša is nu in balbezit. Vukša probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 35:0

87e minuut.
Vukša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pâslaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Argerio. Argerio krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Vukša neemt de hoekschop. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbarosoğlu de bal. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Fc Tarnita Cluj 36:0

90e minuut.
Vukša probeert naar een medespeler te passen. Kurtul is nu in balbezit. Pâslaru verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtul verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 2%, Fc Tarnita Cluj 98%.
A Team - Fc Tarnita Cluj 36:0