Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj A Team
antrenament Tactiek My
41% Balbezit 59%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 42
slecht Schieten solide
zwak Passen solide
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Köylüoğlu rent richting de bal. Köylüoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nicolici rent richting de bal. Nicolici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kurtul passt de bal zonder na te denken. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:1

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czapla met een harde bal richting middenveld. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel. Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul heeft problemen om de bal te vangen. Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:2

10e minuut.
Czapla geeft een hoge lob. Argerio is nu in balbezit. Argerio speelt de bal door. Kurtul rent richting de bal. Kurtul met een sublieme pass. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pâslaru kopt de bal weg. Kurtul rent richting de bal. Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Argerio rent richting de bal. Argerio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukša met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Argerio de bal onder controle te krijgen. Kurtul is nu in balbezit. Kurtul haalt uit met een fantastische trap. Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:3

14e minuut.
Vukša probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nicolici de bal. Nicolici passt de bal met de wreef. Daar is Barbarosoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Inworp. Vukša met de inworp. Argerio rent richting de bal. Argerio haalt uit met een fantastische trap. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Kurtul de bal. Kurtul speelt de bal door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kurtul rent richting de bal. Kurtul speelt de bal door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurtul de bal onder controle te krijgen. Kurtul passt de bal zonder na te denken. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:4

28e minuut.
Fontes speelt de bal door. Köylüoğlu is nu in balbezit. Köylüoğlu passt de bal zonder na te denken. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Argerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argerio met een sublieme pass. Kurtul rent richting de bal. Kurtul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:5

31e minuut.
Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapla geeft de bal voor. Nicolici speelt de bal door. Kurtul is nu in balbezit. Kurtul schiet op doel. Cackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:6

35e minuut.
Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:7

37e minuut.
Lelewik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fontes de bal. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cackowski bokst de bal weg.

39e minuut.
Pâslaru is nu in balbezit. Nicolici verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolici met een sublieme pass. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:8

40e minuut.
Czapla met een sublieme pass. Albu heeft problemen om de bal te vangen. Hun is nu in balbezit. Barbarosoğlu onderschept slim de pass. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cackowski trapt de bal weg. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:9

44e minuut.
Vukša met de inworp. Argerio probeert de bal met de borst te controleren. Argerio met een sublieme pass. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici schiet op doel. Cackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Cackowski met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Pâslaru de bal. Barbarosoğlu onderschept slim de pass. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 93%, A Team 7%.
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:10

49e minuut.
Kurtul speelt de bal door. Ala rent richting de bal. Ala speelt de bal door. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:11

51e minuut.
Kurtul rent richting de bal. Kurtul speelt de bal door. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:12

53e minuut.
Köylüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala met een sublieme pass. Argerio is nu in balbezit. Argerio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:13

55e minuut.
Köylüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köylüoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nicolici is nu in balbezit. Argerio is nu in balbezit. Argerio probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Cackowski trapt de bal weg. Argerio rent richting de bal. Argerio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Barbarosoğlu speelt de bal door. Nicolici rent richting de bal. Nicolici passt de bal zonder na te denken. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:14

58e minuut.
Vukša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Köylüoğlu speelt de bal door. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Cackowski bokst de bal weg. Kurtul is nu in balbezit. Kurtul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:15

59e minuut.
Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Czapla bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Pâslaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicolici met een sublieme pass. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:16

62e minuut.
Vukša met een snelle inworp. Argerio rent richting de bal. Argerio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barbarosoğlu de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicolici speelt de bal door. Klungelig pakt Argerio de bal. Argerio draait met de bal, schiet en ... Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vukša probeert naar een medespeler te passen. Nicolici rent richting de bal. Nicolici speelt de bal door. Barbarosoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:17

66e minuut.
Ala probeert naar een medespeler te passen. Ventimiglia is nu in balbezit. Ventimiglia passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Cackowski bokst de bal weg. Daar is Barbarosoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu schiet op doel. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Argerio passt de bal zonder na te denken. Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul met een sublieme pass. Argerio is nu in balbezit. Argerio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:18

70e minuut.
Kurtul is nu in balbezit. Kurtul met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbarosoğlu de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:19

74e minuut.
Fontes probeert naar een medespeler te passen. Kurtul rent richting de bal. Kurtul speelt de bal door. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Argerio rent richting de bal. Argerio probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vukša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Köylüoğlu is nu in balbezit. Demiris rent richting de bal. Köylüoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Köylüoğlu met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fontes met een sublieme pass. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici speelt de bal door. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kurtul rent richting de bal. Kurtul met een sublieme pass. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:20

82e minuut.
Hun passt de bal in één keer door. Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:21

84e minuut.
Ylimäki geeft een hoge lob. Vukša is nu in balbezit. Vukša passt de bal met de wreef. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio haalt uit met een fantastische trap. Cackowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:22

86e minuut.
Pâslaru speelt de bal door. Inworp. Vukša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argerio is nu in balbezit. Argerio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Barbarosoğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 93%, A Team 7%.
Fc Tarnita Cluj - A Team 0:23