Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni Bravii60
Luk1 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 53.9
solid Schieten outstanding
good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Galitsyn met een sublieme pass. Daar is Viktorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov passt de bal met de wreef. Boggi rent richting de bal. Boggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Booser onderschept slim de pass. Booser passt de bal met de wreef. Dreher met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Vigli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Booser passt de bal met de wreef. Zličić is nu in balbezit. Zličić passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Galitsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsyn geeft de bal voor. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Bravii60 0:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeźniczek met de inworp. Booser geeft de bal voor. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Vigli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liverpool Falticeni - Bravii60 1:1

29e minuut.
Moczybród zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chirmuş met een sublieme pass. Galitsyn probeert naar een medespeler te passen. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi schiet op doel. Mazurowski bokst de bal weg.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galitsyn neemt de hoekschop. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Mazurowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Adaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chirmuş is nu in balbezit. Chirmuş passt de bal met de wreef. Galitsyn is nu in balbezit. Galitsyn geeft de bal voor. Klungelig pakt Viktorov de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Boggi rent richting de bal. Fridrich met een sublieme pass. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés geeft een lange en hoge pass. Viktorov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Dreher is nu in balbezit. Galitsyn onderschept slim de pass. Galitsyn geeft een hoge lob. Boggi maakt een snoekduik en kopt de bal. Mazurowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Adaszek met een snelle inworp. Rzeźniczek geeft een hoge lob. Galitsyn kopt de bal weg. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Zličić rent richting de bal. Garcés onderschept slim de pass. Garcés speelt de bal door. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 49%, Bravii60 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liverpool Falticeni - Bravii60 1:1

52e minuut.
Litmanen speelt de bal door. Boggi is nu in balbezit. Fridrich begaat een overtreding. Fridrich krijgt een gele kaart. Boggi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chirmuş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boggi springt en kopt de bal. Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Booser rent richting de bal. Booser passt de bal zonder na te denken. Zličić rent richting de bal. Zličić draait met de bal, schiet en ... Vigli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Huhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zličić de bal. Zličić draait met de bal, schiet en ... Vigli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Litmanen probeert naar een medespeler te passen. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi passt de bal in één keer door. Daar is Viktorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Bravii60 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 45%, Bravii60 55%.
FC Liverpool Falticeni - Bravii60 1:2