Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravii60 FC Liverpool Falticeni
352 Tactiek Luk1
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 49.3
formidable Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen good


8e minuut.
Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Zličić probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Huhta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Venczel speelt de bal door. Boyd is nu in balbezit. Boyd geeft een hoge lob. Viktorov kan de bal niet met de borst controleren. Viktorov schiet op doel. Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Garcés passt de bal in één keer door. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi draait met de bal, schiet en ... Mazurowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Liverpool Falticeni 1:0

22e minuut.
Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Vigli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravii60 - FC Liverpool Falticeni 1:1

23e minuut.
Litmanen rent richting de bal. Litmanen passt de bal in één keer door. Briones met een sublieme pass. Boggi rent richting de bal. Boggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chromik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garcés heeft problemen om de bal te vangen. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kruijswijk geeft een hoge lob. Inworp. Fridrich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzeźniczek geeft een hoge lob. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 57%, FC Liverpool Falticeni 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bravii60 - FC Liverpool Falticeni 1:1

56e minuut.
Garcés geeft de bal voor. Galitsyn speelt de bal door. Klungelig pakt Boggi de bal. Boggi draait met de bal, schiet en ... Mazurowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Liverpool Falticeni 2:1

60e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel met een sublieme pass. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Vigli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravii60 - FC Liverpool Falticeni 2:2

62e minuut.
Chirmuş geeft een hoge lob. Adaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi verovert de bal door een tackle van achteren. Boggi geeft een hoge lob. Viktorov krijgt zijn hoofd ertegen. Mazurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Garcés met een sublieme pass. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi passt de bal zonder na te denken. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Huhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhta geeft een hoge lob. Viktorov rent richting de bal. Viktorov geeft een lange en hoge pass. Boggi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov met een sublieme pass. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Liverpool Falticeni 3:2

82e minuut.
Viktorov rent richting de bal. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Litmanen heeft problemen om de bal te vangen. Boggi is nu in balbezit. Boggi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 42%, FC Liverpool Falticeni 58%.
Bravii60 - FC Liverpool Falticeni 3:2