Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szekler fc F.C Doman
negy ketto Tactiek dorica
64% Balbezit 36%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 33.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen zwak
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Hutterer is nu in balbezit. Hutterer geeft de bal voor. Nuninga rent richting de bal. Nuninga schiet op doel. Floarea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C Doman 1:0

4e minuut.
Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı geeft een hoge lob. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel. Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C Doman 2:0

7e minuut.
Lewis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lewis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jelić de bal. Veiga is nu in balbezit. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibach speelt de bal door. Gärtig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hutterer is nu in balbezit. Hutterer speelt de bal door. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ... Floarea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C Doman 3:0

29e minuut.
Hutterer passt de bal zonder na te denken. Veiga rent richting de bal. Veiga probeert naar een medespeler te passen. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C Doman 4:0

36e minuut.
Kirazcı rent richting de bal. Kirazcı geeft een hoge lob. Veiga kopt de bal weg. Magowski speelt de bal door. Nuninga is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Borja Calvar heeft problemen om de bal te vangen. Nuninga rent richting de bal. Nuninga met een sublieme pass. Veiga rent richting de bal. Veiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga passt de bal in één keer door. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel. Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C Doman 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 28%, F.C Doman 72%.
szekler fc - F.C Doman 5:0

46e minuut.
Jiménez Monteagudo komt het veld opgelopen. Badaczewski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Floarea met een sublieme pass. Magowski kopt de bal weg. Daar is Aivazidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue geeft een lange en hoge pass. Jędrysik speelt de bal door. Nuninga heeft problemen om de bal te vangen. Nuninga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Aivazidis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ibach de bal onder controle te krijgen. Jędrysik speelt de bal door. Veiga is nu in balbezit. Veiga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C Doman 6:0

54e minuut.
Kirazcı geeft een lange en hoge pass. Daar is Chin-Sue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuninga rent richting de bal. Nuninga schiet op doel. Floarea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nuninga passt de bal in één keer door. Jiménez Monteagudo is nu in balbezit. Jiménez Monteagudo passt de bal met de wreef. Nuninga rent richting de bal. Nuninga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Jiménez Monteagudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhizun rent richting de bal. Zhizun geeft een hoge lob. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Floarea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aivazidis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C Doman 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 31%, F.C Doman 69%.
szekler fc - F.C Doman 7:0