Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bastion Timisoara Sampdoria 1991
442 Tactiek friendly
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
38.9 gemiddelde waardering 43.3
adequate Schieten very good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Hoecke rent richting de bal. Megyei rent richting de bal. Megyei geeft de bal voor. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Apers met een snelle inworp. Megyei geeft een hoge lob. Amund is nu in balbezit. Amund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bergs met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez speelt de bal door. Hoecke rent richting de bal. Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Megyei kopt de bal weg. Coomans is nu in balbezit. Coomans met een sublieme pass. Siperco heeft problemen om de bal te vangen. Siperco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Sampdoria 1991 0:1

15e minuut.
Rondano geeft de bal voor. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers met een sublieme pass. Amund is nu in balbezit. Amund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Coomans passt de bal met de wreef. Apers speelt de bal door. Siperco is nu in balbezit. Siperco draait met de bal, schiet en ... Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Sampdoria 1991 0:2

18e minuut.
Siperco met een sublieme pass. Coomans probeert naar een medespeler te passen. Apers speelt de bal door. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund schiet op doel. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Megyei rent richting de bal. Megyei passt de bal zonder na te denken. Ghinzani is nu in balbezit. Siperco verovert de bal door een tackle van achteren. Siperco schiet op doel. Siminică bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Samolej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rēpelis rent richting de bal. Rēpelis geeft de bal voor. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ... Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rēpelis zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Colombo geeft de bal voor. Apers rent richting de bal. Apers probeert naar een medespeler te passen. Siperco rent richting de bal. Siperco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samolej met een snelle inworp. Rybnik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Coomans onderschept slim de pass. Coomans geeft de bal voor. Amund is nu in balbezit. Amund schiet op doel. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Sampdoria 1991 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 57%, Sampdoria 1991 43%.
FC Bastion Timisoara - Sampdoria 1991 0:3

51e minuut.
Ghinzani onderschept slim de pass. Ghinzani geeft een hoge lob. Megyei kopt de bal weg. Klungelig pakt Apers de bal. Apers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Buitenspel voor Hoecke. Goede buitenspelval van de verdediging. Rondano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bergs controleert de bal met de borst. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Sampdoria 1991 0:4

66e minuut.
Růžička onderschept slim de pass. Růžička geeft een lange en hoge pass. Amund rent richting de bal. Amund haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Sampdoria 1991 0:5

72e minuut.
Ghinzani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinzani verovert de bal door een tackle van achteren. Apers onderschept slim de pass. Apers draait met de bal, schiet en ... Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Coomans rent richting de bal. Coomans met een sublieme pass. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund haalt uit met een fantastische trap. Paal! Amund is nu in balbezit. Amund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Sampdoria 1991 0:6

78e minuut.
Coomans geeft de bal voor. Klungelig pakt Apers de bal. Apers speelt de bal door. Siperco is nu in balbezit. Siperco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Siminică speelt de bal door. Coomans kopt de bal weg. Rēpelis is nu in balbezit. Rēpelis geeft de bal voor. Siperco krijgt zijn hoofd ertegen. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 69%, Sampdoria 1991 31%.
FC Bastion Timisoara - Sampdoria 1991 0:6