Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria 1991 FC Bastion Timisoara
friendly Tactiek 442
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 41.4
very good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen good


11e minuut.
Růžička onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samolej met een snelle inworp. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik schiet op doel. Diamantakos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal in één keer door. Rēpelis met een sublieme pass. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Bastion Timisoara 1:0

20e minuut.
Ghinzani geeft de bal voor. Inworp. Megyei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apers geeft een hoge lob. Amund krijgt zijn hoofd ertegen. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Megyei passt de bal in één keer door. Apers met een sublieme pass. Ghinzani rent richting de bal. Sheshchenko onderschept slim de pass. Sheshchenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Alagia passt de bal met de wreef. Rēpelis rent richting de bal. Rēpelis speelt de bal door. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ... Siminică bokst de bal weg. Serpi rent richting de bal. Serpi geeft een hoge lob. Apers geeft een lange en hoge pass. Sheshchenko springt en kopt de bal. Siminică bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Bastion Timisoara 2:0

34e minuut.
Derbin geeft een lange en hoge pass. Bilski heeft problemen om de bal te vangen. Megyei speelt de bal door. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rēpelis speelt de bal door. Apers rent richting de bal. Apers passt de bal in één keer door. Amund rent richting de bal. Amund draait met de bal, schiet en ... Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lojen passt de bal met de wreef. Rēpelis met een sublieme pass. Colombo heeft problemen om de bal te vangen. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ghinzani passt de bal in één keer door. Alagia probeert de bal aan de voet te houden. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinzani speelt de bal door. Siminică controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 44%, FC Bastion Timisoara 56%.
Sampdoria 1991 - FC Bastion Timisoara 2:0

51e minuut.
Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei speelt de bal door. Klungelig pakt Apers de bal. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Bastion Timisoara 3:0

56e minuut.
Lojen geeft de bal voor. Bilski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Apers neemt de hoekschop. Amund krijgt zijn hoofd ertegen. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Megyei met de inworp. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei geeft de bal voor. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lojen geeft een lange en hoge pass. Bergs probeert de bal aan de voet te houden. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Bastion Timisoara 4:0

63e minuut.
Alagia passt de bal met de wreef. Inworp. Rēpelis met een snelle inworp. Lojen geeft een hoge lob. Amund maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lojen heeft problemen om de bal te vangen. Lojen passt de bal zonder na te denken. Apers is nu in balbezit. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ... Siminică bokst de bal weg.

65e minuut.
Siminică trapt de bal weg van het doel. Lojen kopt de bal weg. Megyei probeert naar een medespeler te passen. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Apers kan de bal niet met de borst controleren. Apers geeft de bal voor. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund schiet op doel. Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Bastion Timisoara 5:0

75e minuut.
Pailla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ghinzani de bal onder controle te krijgen. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Bastion Timisoara 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 44%, FC Bastion Timisoara 56%.
Sampdoria 1991 - FC Bastion Timisoara 6:0