Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravii60 A Team
352 Tactiek My
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 44.7
outstanding Schieten adequate
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


16e minuut.
Chirmuş onderschept slim de pass. Chirmuş geeft de bal voor. Lelewik heeft problemen om de bal te vangen. Boggi is nu in balbezit. Boggi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Lelewik geeft de bal voor. Inworp. Moczybród met de inworp. Daar is Boggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boggi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chirmuş kopt de bal weg. Daar is Viktorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventimiglia speelt de bal door. Galitsyn rent richting de bal. Galitsyn geeft een hoge lob. Borg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boggi is nu in balbezit. Boggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - A Team 1:0

20e minuut.
Shenhao verovert de bal door een tackle van achteren. Shenhao speelt de bal door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Vigli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravii60 - A Team 1:1

25e minuut.
Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Viktorov heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov passt de bal met de wreef. Daar is Boggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boggi schiet op doel. Borg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ventimiglia geeft een lange en hoge pass. Kurtul kopt de bal weg. Daar is Barbarosoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Vigli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - A Team 1:2

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurtul met een snelle inworp. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Kurtul is nu in balbezit. Kurtul geeft een hoge lob. Vigli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Viktorov is nu in balbezit. Ventimiglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi verovert de bal door een tackle van achteren. Boggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravii60 - A Team 2:2

41e minuut.
Chirmuş verovert de bal door een tackle van achteren. Chirmuş speelt de bal door. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - A Team 3:2

43e minuut.
Boggi passt de bal zonder na te denken. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród geeft een lange en hoge pass. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - A Team 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 45%, A Team 55%.
Bravii60 - A Team 4:2

47e minuut.
Ventimiglia onderschept slim de pass. Ventimiglia geeft een hoge lob. Bandera geeft een lange en hoge pass. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi draait met de bal, schiet en ... Borg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Litmanen is nu in balbezit. Litmanen geeft de bal voor. Ventimiglia controleert de bal met de borst. Litmanen rent richting de bal. Litmanen draait met de bal, schiet en ... Borg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov schiet op doel. Borg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - A Team 5:2

76e minuut.
Barbarosoğlu is nu in balbezit. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici speelt de bal door. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chirmuş passt de bal zonder na te denken. Kurtul is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galitsyn. Galitsyn krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Fontes kan de bal niet met de borst controleren. Galitsyn verovert de bal door een tackle van achteren. Galitsyn met een sublieme pass. Viktorov heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov schiet op doel. Borg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kurtul onderschept slim de pass. Kurtul geeft een hoge lob. Bandera rent richting de bal. Barbarosoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Vigli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Litmanen passt de bal in één keer door. Ventimiglia geeft de bal voor. Garcés kopt de bal weg. Boggi is nu in balbezit. Boggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 44%, A Team 56%.
Bravii60 - A Team 5:2