Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni Fc Tarnita Cluj
Luk1 Tactiek antrenament
54% Balbezit 46%
5% Spel op eigen helft 95%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 30.8
very good Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen weak


3e minuut.
Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Venczel speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 1:0

7e minuut.
Chromik speelt de bal door. Cackowski met een sublieme pass. Booser kopt de bal weg. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Delgado de bal. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 2:0

9e minuut.
Booser passt de bal met de wreef. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fridrich probeert naar een medespeler te passen. Chromik is nu in balbezit. Chromik geeft een lange en hoge pass. Zličić krijgt zijn hoofd ertegen. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 3:0

12e minuut.
Cackowski met een sublieme pass. Pâslaru kopt de bal weg. Czapla heeft problemen om de bal te vangen. Zličić is nu in balbezit. Zličić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rzeźniczek met de inworp. Pâslaru is nu in balbezit. Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Zličić geeft de bal voor. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delgado is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 4:0

14e minuut.
Hun rent richting de bal. Rzeźniczek onderschept slim de pass. Rzeźniczek passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Cackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zličić de bal. Zličić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 5:0

16e minuut.
Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Zličić passt de bal zonder na te denken. Booser speelt de bal door. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Cackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zličić heeft problemen om de bal te vangen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Chromik met een sublieme pass. Zličić rent richting de bal. Zličić haalt uit met een fantastische trap. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 6:0

21e minuut.
Zličić heeft problemen om de bal te vangen. Zličić passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 7:0

23e minuut.
Fridrich passt de bal met de wreef. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado schiet op doel. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 8:0

25e minuut.
Zličić rent richting de bal. Pâslaru is nu in balbezit. Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Zličić schiet op doel. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 9:0

27e minuut.
Venczel probeert naar een medespeler te passen. Zličić rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Zličić rent richting de bal. Cackowski speelt de bal door. Booser speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Cackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 10:0

32e minuut.
Fridrich passt de bal in één keer door. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Zličić rent richting de bal. Zličić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 11:0

34e minuut.
Wietrzykowski is nu in balbezit. Wietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Chromik rent richting de bal. Chromik met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 12:0

36e minuut.
Zličić met een sublieme pass. Crişan speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 13:0

40e minuut.
Fridrich kopt de bal weg. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 14:0

41e minuut.
Inworp. Rzeźniczek met een snelle inworp. Booser probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Cackowski bokst de bal weg. Daar is Zličić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zličić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 15:0

43e minuut.
Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pâslaru met de inworp. Cackowski controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 5%, Fc Tarnita Cluj 95%.
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 15:0

46e minuut.
Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Fridrich speelt de bal door. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 16:0

50e minuut.
Bożeszkowski rent richting de bal. Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Zličić met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Cackowski trapt de bal weg. Fridrich speelt de bal door. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik haalt uit met een fantastische trap. Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Linnankoski trapt de bal weg van het doel. Booser is nu in balbezit. Booser speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zličić rent richting de bal. Zličić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 17:0

54e minuut.
Hun rent richting de bal. Rzeźniczek onderschept slim de pass. Rzeźniczek passt de bal zonder na te denken. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Cackowski bokst de bal weg. Booser is nu in balbezit. Booser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 18:0

56e minuut.
Rzeźniczek met een sublieme pass. Chromik rent richting de bal. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Booser rent richting de bal. Booser schiet op doel. Zličić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 19:0

58e minuut.
Rzeźniczek kopt de bal weg. Booser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zličić rent richting de bal. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser schiet op doel. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 20:0

60e minuut.
Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venczel speelt de bal door. Rzeźniczek speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 21:0

61e minuut.
Hun passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeźniczek met een snelle inworp. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cackowski trapt de bal weg. Inworp. Rzeźniczek met de inworp. Daar is Booser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booser geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek passt de bal zonder na te denken. Zličić rent richting de bal. Zličić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 22:0

67e minuut.
Fridrich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booser met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Booser probeert naar een medespeler te passen. Zličić heeft problemen om de bal te vangen. Zličić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 23:0

68e minuut.
Booser verovert de bal door een tackle van achteren. Booser met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 24:0

72e minuut.
Fridrich met een snelle inworp. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 25:0

73e minuut.
Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Zličić probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Crişan met een sublieme pass. Daar is Rzeźniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fridrich met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Crişan rent richting de bal. Venczel speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 26:0

82e minuut.
Booser passt de bal zonder na te denken. Chromik met een sublieme pass. Daar is Zličić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pâslaru kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rzeźniczek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Cackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 27:0

84e minuut.
Booser speelt de bal door. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zličić is nu in balbezit. Zličić draait met de bal, schiet en ... Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 28:0

87e minuut.
Pâslaru passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rzeźniczek neemt de hoekschop. Zličić is nu in balbezit. Zličić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 29:0

88e minuut.
Rzeźniczek onderschept slim de pass. Rzeźniczek geeft de bal voor. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 30:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 4%, Fc Tarnita Cluj 96%.
FC Liverpool Falticeni - Fc Tarnita Cluj 30:0