Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria 1991 F.C Doman
friendly Tactiek dorica
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 35.3
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Aivazidis rent richting de bal. Amund onderschept slim de pass. Amund geeft de bal voor. Siperco controleert de bal met de borst. Siperco haalt uit met een fantastische trap. Floarea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rondano speelt de bal door. Rēpelis is nu in balbezit. Rēpelis speelt de bal door. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ... Floarea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Amund rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - F.C Doman 1:0

12e minuut.
Rēpelis rent richting de bal. Amund is nu in balbezit. Amund passt de bal zonder na te denken. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers passt de bal in één keer door. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - F.C Doman 2:0

28e minuut.
Rondano heeft problemen om de bal te vangen. Hrvatina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrvatina probeert naar een medespeler te passen. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chin-Sue probeert naar een medespeler te passen. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rēpelis. Rēpelis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Gärtig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondano onderschept slim de pass. Rondano geeft een hoge lob. Apers is nu in balbezit. Apers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chin-Sue controleert de bal met de borst. Siperco speelt de bal door. Aivazidis probeert de bal aan de voet te houden. Amund rent richting de bal. Amund draait met de bal, schiet en ... Floarea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 48%, F.C Doman 52%.
Sampdoria 1991 - F.C Doman 2:0

50e minuut.
Coomans probeert naar een medespeler te passen. Rēpelis heeft problemen om de bal te vangen. Rēpelis probeert naar een medespeler te passen. Apers rent richting de bal. Apers schiet op doel. Floarea bokst de bal weg. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel. Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - F.C Doman 3:0

53e minuut.
Rondano is nu in balbezit. Rondano geeft een lange en hoge pass. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - F.C Doman 4:0

61e minuut.
Klungelig pakt Apers de bal. Apers speelt de bal door. Amund is nu in balbezit. Amund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - F.C Doman 5:0

77e minuut.
Coomans is nu in balbezit. Jelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rēpelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rēpelis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Megyei rent richting de bal. Megyei passt de bal zonder na te denken. Amund heeft problemen om de bal te vangen. Amund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Aivazidis heeft problemen om de bal te vangen. Aivazidis probeert naar een medespeler te passen. Megyei is nu in balbezit. Megyei geeft een lange en hoge pass. Siperco krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Coomans heeft problemen om de bal te vangen. Coomans speelt de bal door. Amund rent richting de bal. Amund haalt uit met een fantastische trap. Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - F.C Doman 6:0

88e minuut.
Amund onderschept slim de pass. Amund passt de bal met de wreef. Megyei is nu in balbezit. Megyei geeft een hoge lob. Siperco springt en kopt de bal. Floarea bokst de bal weg.

90e minuut.
Apers met een sublieme pass. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aivazidis de bal onder controle te krijgen. Floarea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - F.C Doman 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 43%, F.C Doman 57%.
Sampdoria 1991 - F.C Doman 7:0