Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szekler fc FC Bastion Timisoara
negy ketto Tactiek 442
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 40.7
excellent Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Zinčák passt de bal zonder na te denken. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bergs naar de kleedkamers voor een vroege douche. Graaven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sõrm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baoguo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Bastion Timisoara 1:0

6e minuut.
Baoguo rent richting de bal. Baoguo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Graaven de bal. Graaven draait met de bal, schiet en ... Ghinzani probeert de bal aan de voet te houden. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Bilski onderschept slim de pass. Magowski is nu in balbezit. Magowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Graaven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaven haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Zinčák passt de bal met de wreef. Graaven rent richting de bal. Graaven passt de bal zonder na te denken. Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoguo draait met de bal, schiet en ... Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bilski probeert naar een medespeler te passen. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kirazcı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Magowski is nu in balbezit. Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoguo met een sublieme pass. Klungelig pakt Graaven de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serpi onderschept slim de pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hutterer zal de hoekschop nemen. Graaven kopt de bal weg. Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoguo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Bastion Timisoara 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Samolej de bal. Samolej passt de bal met de wreef. Serpi is nu in balbezit. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Baoguo speelt de bal door. Hutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer speelt de bal door. Klungelig pakt Graaven de bal. Graaven draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Bastion Timisoara 3:0

22e minuut.
Serpi probeert naar een medespeler te passen. Alagia is nu in balbezit. Magowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Magowski met een sublieme pass. Hutterer is nu in balbezit. Hutterer passt de bal in één keer door. Baoguo heeft problemen om de bal te vangen. Baoguo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpi passt de bal zonder na te denken. Daar is Colombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Siminică bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Alagia passt de bal in één keer door. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis is nu in balbezit. Hoecke onderschept slim de pass. Hoecke geeft de bal voor. Prusak bokst de bal weg.

39e minuut.
Graaven heeft problemen om de bal te vangen. Hutterer rent richting de bal. Hutterer passt de bal in één keer door. Baoguo is nu in balbezit. Baoguo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Bastion Timisoara 4:0

42e minuut.
Magowski is nu in balbezit. Magowski passt de bal met de wreef. Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoguo draait met de bal, schiet en ... Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Siminică speelt de bal door. Sõrm kopt de bal weg. Graaven is nu in balbezit. Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoguo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 33%, FC Bastion Timisoara 67%.
szekler fc - FC Bastion Timisoara 4:0

49e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiotto rent richting de bal. Hoecke onderschept slim de pass. Hoecke draait met de bal, schiet en ... Prusak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Serpi verovert de bal door een tackle van achteren. Colombo controleert de bal met de borst. Hutterer speelt de bal door. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Bastion Timisoara 5:0

62e minuut.
Jędrysik geeft een lange en hoge pass. Hutterer is nu in balbezit. Magowski met een sublieme pass. Graaven rent richting de bal. Graaven geeft een lange en hoge pass. Paal! Graaven is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Baoguo rent richting de bal. Magowski is nu in balbezit. Baoguo is nu in balbezit. Baoguo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Bastion Timisoara 6:0

69e minuut.
Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoguo rent richting de bal. Baoguo haalt uit met een fantastische trap. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Graaven rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Bastion Timisoara 7:0

73e minuut.
Rybnik rent richting de bal. Sõrm onderschept slim de pass. Sõrm probeert naar een medespeler te passen. Graaven rent richting de bal. Graaven schiet op doel. Siminică bokst de bal weg.

86e minuut.
Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski is nu in balbezit. Magowski geeft een lange en hoge pass. Baoguo springt en kopt de bal. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Bastion Timisoara 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 31%, FC Bastion Timisoara 69%.
szekler fc - FC Bastion Timisoara 8:0