Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A Team szekler fc
My Tactiek negy ketto
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 50
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Wołodyjowski met een sublieme pass. Hutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer passt de bal in één keer door. Graaven is nu in balbezit. Graaven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nicolici kopt de bal weg. Sõrm met een sublieme pass. Vukša rent richting de bal. Vukša geeft een lange en hoge pass. Barbarosoğlu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nicolici passt de bal met de wreef. Argerio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wołodyjowski. Wołodyjowski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Baoguo is nu in balbezit. Klungelig pakt Lewis de bal. Lewis speelt de bal door. Baoguo rent richting de bal. Baoguo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zinčák verovert de bal door een tackle van achteren. Hutterer is nu in balbezit. Hutterer passt de bal zonder na te denken. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - szekler fc 0:1

26e minuut.
Fontes kan de bal niet met de borst controleren. Graaven is nu in balbezit. Graaven passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baoguo de bal. Baoguo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hutterer rent richting de bal. Hutterer passt de bal in één keer door. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis geeft een hoge lob. Lelewik verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Nicolici is nu in balbezit. Nicolici met een sublieme pass. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Prusak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 55%, szekler fc 45%.
A Team - szekler fc 0:1

48e minuut.
Jiménez Monteagudo is nu in balbezit. Köylüoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Köylüoğlu passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Köylüoğlu onderschept slim de pass. Köylüoğlu met een sublieme pass. Sõrm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõrm geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lewis geeft een hoge lob. Graaven is nu in balbezit. Ventimiglia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ventimiglia krijgt een gele kaart. Graaven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Graaven legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - szekler fc 0:2

53e minuut.
Daar is Argerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baoguo verovert de bal door een tackle van achteren. Baoguo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Graaven de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Borg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Baoguo is nu in balbezit. Baoguo speelt de bal door. Graaven rent richting de bal. Hutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Vukša passt de bal in één keer door. Argerio heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wołodyjowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Lewis probeert naar een medespeler te passen. Graaven is nu in balbezit. Ala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graaven raakt geblesseerd tijdens het duel. Sõrm komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hutterer kopt de bal weg. Baoguo rent richting de bal. Köylüoğlu begaat een overtreding. Köylüoğlu krijgt een gele kaart. Baoguo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Graaven neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Borg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Hutterer geeft de bal voor. Köylüoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nicolici de bal onder controle te krijgen. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sõrm rent richting de bal. Sõrm geeft een hoge lob. Lewis controleert de bal met de borst. Lewis geeft een lange en hoge pass. Graaven krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Vukša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ala is nu in balbezit. Ala passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 61%, szekler fc 39%.
A Team - szekler fc 0:2