Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szekler fc A Team
negy ketto Tactiek My
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 45.2
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Fontes onderschept slim de pass. Fontes geeft de bal voor. Lewis kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuninga de bal. Nuninga schiet op doel. Borg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ventimiglia met een sublieme pass. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel. Borg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Magowski speelt de bal door. Klungelig pakt Nuninga de bal. Nuninga passt de bal zonder na te denken. Veiga rent richting de bal. Veiga haalt uit met een fantastische trap. Borg bokst de bal weg.

7e minuut.
Hutterer speelt de bal door. Lewis speelt de bal door. Kirazcı rent richting de bal. Barbarosoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Barbarosoğlu is nu in balbezit. Smuda onderschept slim de pass. Smuda probeert naar een medespeler te passen. Nicolici rent richting de bal. Nicolici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski geeft een lange en hoge pass. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga schiet op doel. Borg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - A Team 1:0

23e minuut.
Ala rent richting de bal. Ala met een sublieme pass. Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hutterer rent richting de bal. Hutterer geeft een hoge lob. Lelewik probeert de bal met de borst te controleren. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Borg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Lewis speelt de bal door. Köylüoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Lewis zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lewis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 44%, A Team 56%.
szekler fc - A Team 1:0

48e minuut.
Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio geeft een hoge lob. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Prusak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szekler fc - A Team 1:1

49e minuut.
Hutterer geeft een lange en hoge pass. Ventimiglia kopt de bal weg. Klungelig pakt Ala de bal. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Magowski met een sublieme pass. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga passt de bal in één keer door. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Magowski onderschept slim de pass. Magowski passt de bal met de wreef. Ventimiglia rent richting de bal. Veiga verovert de bal door een tackle van achteren. Veiga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Vukša passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda rent richting de bal. Barbarosoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lelewik rent richting de bal. Lelewik geeft een lange en hoge pass. Nuninga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Vukša passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski begaat een overtreding. Magowski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Zhizun rent richting de bal. Zhizun passt de bal in één keer door. Hutterer rent richting de bal. Hutterer geeft de bal voor. Nuninga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontes onderschept slim de pass. Hutterer onderschept slim de pass. Hutterer geeft een hoge lob. Nuninga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Magowski kopt de bal weg. Daar is Nuninga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 45%, A Team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szekler fc - A Team 1:1