Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria 1991 FC Liverpool Falticeni
friendly Tactiek Luk1
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Megyei is nu in balbezit. Megyei passt de bal zonder na te denken. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Diamantakos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers probeert naar een medespeler te passen. Amund is nu in balbezit. Amund schiet op doel. Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Liverpool Falticeni 1:0

12e minuut.
Boyd kopt de bal weg. Rēpelis controleert de bal met de borst. Rēpelis passt de bal in één keer door. Amund is nu in balbezit. Amund schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Diamantakos met een sublieme pass. Rēpelis heeft problemen om de bal te vangen. Rēpelis passt de bal zonder na te denken. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ... Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Rēpelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lojen probeert naar een medespeler te passen. Siperco is nu in balbezit. Siperco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Liverpool Falticeni 2:0

40e minuut.
Siperco rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Apers zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Apers moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Apers schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 56%, FC Liverpool Falticeni 44%.
Sampdoria 1991 - FC Liverpool Falticeni 2:0

48e minuut.
Lojen rent richting de bal. Lojen passt de bal in één keer door. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ... Mazurowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Liverpool Falticeni 3:0

50e minuut.
Booser speelt de bal door. Rzeźniczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rondano. Rondano krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Derbin geeft een hoge lob. Amund kopt de bal weg. Adaszek rent richting de bal. Siperco verovert de bal door een tackle van achteren. Siperco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Liverpool Falticeni 4:0

61e minuut.
Adaszek onderschept slim de pass. Adaszek geeft een hoge lob. Rondano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić onderschept slim de pass. Zličić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailla verovert de bal door een tackle van achteren. Pailla geeft de bal voor. Boyd kopt de bal weg. Chromik geeft de bal voor. Diamantakos bokst de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Liverpool Falticeni 4:1

78e minuut.
Růžička speelt de bal door. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Booser probeert naar een medespeler te passen. Zličić rent richting de bal. Zličić haalt uit met een fantastische trap. Diamantakos bokst de bal weg. Delgado met een sublieme pass. Booser rent richting de bal. Booser haalt uit met een fantastische trap. Diamantakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 63%, FC Liverpool Falticeni 37%.
Sampdoria 1991 - FC Liverpool Falticeni 4:1