Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Doman Fc Tarnita Cluj
dorica Tactiek antrenament
58% Balbezit 42%
7% Spel op eigen helft 93%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 25.9
zeer goed Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Gärtig is nu in balbezit. Klungelig pakt Hrvatina de bal. Gärtig rent richting de bal. Gärtig schiet op doel. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 1:0

5e minuut.
Ibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibach speelt de bal door. Hrvatina is nu in balbezit. Birigüi is nu in balbezit. Birigüi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 2:0

7e minuut.
Ibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibach met een sublieme pass. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 3:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibach met de inworp. Gärtig geeft een lange en hoge pass. Birigüi is nu in balbezit. Birigüi schiet op doel. Karasiewicz bokst de bal weg.

10e minuut.
Baena neemt de hoekschop. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru rent richting de bal. Borja Calvar is nu in balbezit. Borja Calvar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ibach met de inworp. Gärtig is nu in balbezit. Gärtig passt de bal in één keer door. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Borja Calvar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baena passt de bal met de wreef. Birigüi rent richting de bal. Birigüi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Borja Calvar probeert naar een medespeler te passen. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 4:0

16e minuut.
Borja Calvar met een sublieme pass. Birigüi rent richting de bal. Birigüi probeert naar een medespeler te passen. Hrvatina rent richting de bal. Hrvatina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gärtig rent richting de bal. Gärtig schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Birigüi rent richting de bal. Pâslaru onderschept slim de pass. Hrvatina rent richting de bal. Hrvatina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 5:0

25e minuut.
Borja Calvar heeft problemen om de bal te vangen. Borja Calvar speelt de bal door. Birigüi is nu in balbezit. Birigüi haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 6:0

26e minuut.
Pâslaru kan de bal niet met de borst controleren. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue speelt de bal door. Birigüi is nu in balbezit. Birigüi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 7:0

28e minuut.
Ibach met een snelle inworp. Gärtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig met een sublieme pass. Aivazidis rent richting de bal. Aivazidis met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jelić speelt de bal door. Chin-Sue geeft de bal voor. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 8:0

32e minuut.
Gärtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig speelt de bal door. Birigüi rent richting de bal. Birigüi draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aivazidis speelt de bal door. Gärtig is nu in balbezit. Gärtig met een sublieme pass. Birigüi rent richting de bal. Birigüi draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 9:0

36e minuut.
Borja Calvar is nu in balbezit. Gärtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig met een sublieme pass. Hrvatina rent richting de bal. Hrvatina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 10:0

37e minuut.
Inworp. Ibach met de inworp. Gärtig speelt de bal door. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi schiet op doel. Karasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Baena heeft problemen om de bal te vangen. Baena speelt de bal door. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina schiet op doel. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Borja Calvar schiet op doel. Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Hrvatina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrvatina schiet op doel. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 11:0

43e minuut.
Czapla probeert naar een medespeler te passen. Linnankoski is nu in balbezit. Linnankoski geeft een hoge lob. Birigüi controleert de bal met de borst. Birigüi passt de bal in één keer door. Karasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pâslaru geeft een lange en hoge pass. Ibach met een sublieme pass. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina schiet op doel. Karasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 6%, Fc Tarnita Cluj 94%.
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 12:0

48e minuut.
Gärtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig passt de bal in één keer door. Birigüi rent richting de bal. Birigüi draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Ibach probeert naar een medespeler te passen. Gärtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig passt de bal met de wreef. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baena neemt de hoekschop. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue passt de bal in één keer door. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 13:0

54e minuut.
Jelić passt de bal zonder na te denken. Daar is Gärtig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrvatina speelt de bal door. Birigüi rent richting de bal. Birigüi haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gärtig is nu in balbezit. Gärtig met een sublieme pass. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 14:0

56e minuut.
Gärtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig passt de bal met de wreef. Birigüi rent richting de bal. Birigüi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 15:0

57e minuut.
Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gärtig de bal. Gärtig met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karasiewicz trapt de bal weg van het doel. Hrvatina heeft problemen om de bal te vangen. Hrvatina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 16:0

61e minuut.
Bożeszkowski geeft een lange en hoge pass. Chin-Sue kopt de bal weg. Ibach met een sublieme pass. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Demiris rent richting de bal. Demiris geeft een hoge lob. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 17:0

68e minuut.
Chin-Sue passt de bal in één keer door. Aivazidis met een sublieme pass. Klungelig pakt Birigüi de bal. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ibach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gärtig rent richting de bal. Pâslaru geeft een hoge lob. Daar is Gärtig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärtig geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karasiewicz trapt de bal weg. Hrvatina rent richting de bal. Hrvatina schiet op doel. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pâslaru kopt de bal weg. Aivazidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazidis passt de bal in één keer door. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gärtig is nu in balbezit. Gärtig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 18:0

78e minuut.
Ibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibach speelt de bal door. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi schiet op doel. Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gärtig probeert de bal aan de voet te houden. Ibach is nu in balbezit. Pâslaru begaat een overtreding. Ibach raakt geblesseerd tijdens het duel. Borja Calvar met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bożeszkowski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibach met de inworp. Gärtig probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 19:0

88e minuut.
Gärtig met een sublieme pass. Baena rent richting de bal. Baena passt de bal in één keer door. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 20:0

90e minuut.
Gärtig geeft een hoge lob. Baena rent richting de bal. Baena met een sublieme pass. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 8%, Fc Tarnita Cluj 92%.
F.C Doman - Fc Tarnita Cluj 21:0