Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj F.C Doman
antrenament Tactiek dorica
39% Balbezit 61%
94% Spel op eigen helft 6%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten adequate
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ibach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gärtig heeft problemen om de bal te vangen. Gärtig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:1

4e minuut.
Shave passt de bal zonder na te denken. Gärtig probeert de bal aan de voet te houden. Birigüi rent richting de bal. Birigüi draait met de bal, schiet en ... Erpençe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:2

9e minuut.
Pâslaru passt de bal in één keer door. Borja Calvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja Calvar passt de bal zonder na te denken. Shave bereikt de bal nog maar net als eerste. Shave schiet op doel. Erpençe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Birigüi is nu in balbezit. Birigüi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:3

14e minuut.
Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru passt de bal in één keer door. Daar is Gärtig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärtig haalt uit met een fantastische trap. Erpençe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

26e minuut.
Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru met een sublieme pass. Gärtig rent richting de bal. Gärtig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ibach passt de bal met de wreef. Daar is Chin-Sue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chin-Sue speelt de bal door. Shave is nu in balbezit. Shave haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ibach rent richting de bal. Ibach passt de bal in één keer door. Borja Calvar met een sublieme pass. Shave heeft problemen om de bal te vangen. Shave haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gärtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Verpoort bereikt de bal nog maar net als eerste. Verpoort speelt de bal door. Shave is nu in balbezit. Shave haalt uit met een fantastische trap. Erpençe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Borja Calvar passt de bal met de wreef. Birigüi rent richting de bal. Birigüi speelt de bal door. Shave bereikt de bal nog maar net als eerste. Shave schiet op doel. De bal raakt de paal. Shave heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Erpençe niet meer kan verder spelen.

36e minuut.
Borja Calvar passt de bal zonder na te denken. Gärtig rent richting de bal. Pâslaru is nu in balbezit. Gärtig verovert de bal door een tackle van achteren. Gärtig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:4

40e minuut.
Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue passt de bal met de wreef. Borja Calvar met een sublieme pass. Shave bereikt de bal nog maar net als eerste. Shave schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:5

43e minuut.
Czapla geeft de bal voor. Ibach met een sublieme pass. Borja Calvar met een sublieme pass. Birigüi rent richting de bal. Birigüi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 97%, F.C Doman 3%.
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:6

46e minuut.
Pâslaru is nu in balbezit. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue geeft een hoge lob. Daar is Pâslaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Floarea met een harde bal richting middenveld. Baena kopt de bal weg. Shave is nu in balbezit. Shave schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:7

49e minuut.
Gärtig rent richting de bal. Gärtig probeert naar een medespeler te passen. Linnankoski rent richting de bal. Shave onderschept slim de pass. Shave draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Ibach met de inworp. Gärtig is nu in balbezit. Linnankoski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gärtig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Birigüi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:8

53e minuut.
Aivazidis speelt de bal door. Birigüi is nu in balbezit. Baena speelt de bal door. Shave is nu in balbezit. Shave draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:9

57e minuut.
Ibach onderschept slim de pass. Ibach speelt de bal door. Borja Calvar speelt de bal door. Shave bereikt de bal nog maar net als eerste. Shave schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czapla trapt de bal weg van het doel. Birigüi is nu in balbezit. Birigüi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:10

62e minuut.
Gärtig draait met de bal, schiet en ... Pâslaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borja Calvar rent richting de bal. Borja Calvar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shave de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Ibach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gärtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig met een sublieme pass. Shave rent richting de bal. Shave haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Aivazidis is nu in balbezit. Aivazidis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pâslaru de bal onder controle te krijgen. Shave is nu in balbezit. Shave haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Gärtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig passt de bal met de wreef. Birigüi is nu in balbezit. Birigüi schiet op doel. Shave probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Albu rent richting de bal. Albu geeft een lange en hoge pass. Borja Calvar kopt de bal weg. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linnankoski trapt de bal weg. Shave met een sublieme pass. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:11

81e minuut.
Borja Calvar speelt de bal door. Shave bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapla rent richting de bal. Shave verovert de bal door een tackle van achteren. Shave haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Borja Calvar probeert naar een medespeler te passen. Birigüi is nu in balbezit. Birigüi passt de bal met de wreef. Shave rent richting de bal. Shave schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:12

85e minuut.
Wietrzykowski rent richting de bal. Wietrzykowski geeft de bal voor. Inworp. Ibach met de inworp. Gärtig geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:13

86e minuut.
Bożeszkowski probeert de bal aan de voet te houden. Borja Calvar rent richting de bal. Borja Calvar passt de bal zonder na te denken. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 90%, F.C Doman 10%.
Fc Tarnita Cluj - F.C Doman 0:13