Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bastion Timisoara Bravii60
442 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten incredible
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Colombo probeert naar een medespeler te passen. Garcés rent richting de bal. Garcés passt de bal in één keer door. Boggi is nu in balbezit. Boggi haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galitsyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Litmanen geeft de bal voor. Boggi is nu in balbezit. Boggi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Litmanen met een sublieme pass. Ghinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinzani passt de bal in één keer door. Boggi is nu in balbezit. Boggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Litmanen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Moczybród verovert de bal door een tackle van achteren. Moczybród passt de bal met de wreef. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Kruijswijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés speelt de bal door. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Siminică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Bravii60 0:1

14e minuut.
Samolej is nu in balbezit. Galitsyn onderschept slim de pass. Viktorov rent richting de bal. Viktorov geeft een hoge lob. Boggi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Chirmuş met de inworp. Galitsyn is nu in balbezit. Galitsyn geeft de bal voor. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi haalt uit met een fantastische trap. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Bravii60 0:2

18e minuut.
Samolej passt de bal in één keer door. Galitsyn rent richting de bal. Galitsyn passt de bal zonder na te denken. Daar is Viktorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Litmanen rent richting de bal. Litmanen geeft een lange en hoge pass. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov schiet op doel. Siminică maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Boggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinzani geeft een hoge lob. Galitsyn geeft de bal voor. Boggi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Bravii60 0:3

22e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés met een sublieme pass. Litmanen is nu in balbezit. Litmanen met een sublieme pass. Viktorov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Bravii60 0:4

27e minuut.
Daar is Boggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boggi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chirmuş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel. Siminică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Bravii60 0:5

40e minuut.
Ghinzani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinzani geeft de bal voor. Hoecke is nu in balbezit. Kruijswijk rent richting de bal. Hoecke verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Boggi onderschept slim de pass. Ghinzani onderschept slim de pass. Ghinzani geeft een lange en hoge pass. Galitsyn geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Colombo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Galitsyn rent richting de bal. Galitsyn geeft een hoge lob. Serpi kopt de bal weg. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 77%, Bravii60 23%.
FC Bastion Timisoara - Bravii60 0:5

48e minuut.
Bilski geeft een hoge lob. Huhta geeft de bal voor. Viktorov kopt de bal weg. Boggi rent richting de bal. Boggi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vigli met een harde bal richting middenveld. Chirmuş kopt de bal weg. Viktorov rent richting de bal. Galitsyn geeft een lange en hoge pass. Boggi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia geeft een lange en hoge pass. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rybnik speelt de bal door. Galitsyn is nu in balbezit. Met opzet legt Samolej zijn tegenspeler op de grond. Samolej krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ghinzani de bal. Boggi rent richting de bal. Boggi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Bravii60 0:6

79e minuut.
Zub passt de bal in één keer door. Samolej is nu in balbezit. Samolej geeft de bal voor. Hoecke heeft problemen om de bal te vangen. Hoecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Bravii60 1:6

84e minuut.
Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ghinzani de bal onder controle te krijgen. Siminică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Bravii60 1:7

85e minuut.
Rybnik is nu in balbezit. Rybnik passt de bal in één keer door. Zub is nu in balbezit. Viktorov onderschept slim de pass. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 72%, Bravii60 28%.
FC Bastion Timisoara - Bravii60 1:7