Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravii60 FC Bastion Timisoara
352 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 40.5
incredible Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Galitsyn passt de bal met de wreef. Viktorov rent richting de bal. Colombo is nu in balbezit. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov geeft de bal voor. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bergs geeft een hoge lob. Bandera kopt de bal weg. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 1:0

7e minuut.
Garcés probeert naar een medespeler te passen. Galitsyn heeft problemen om de bal te vangen. Galitsyn speelt de bal door. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Boggi geeft een lange en hoge pass. Serpi kopt de bal weg. Colombo heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Boggi rent richting de bal. Ghinzani met een sublieme pass. Boggi probeert naar een medespeler te passen. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Litmanen kopt de bal weg. Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones probeert naar een medespeler te passen. Boggi is nu in balbezit. Boggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Chirmuş speelt de bal door. Ghinzani rent richting de bal. Boggi verovert de bal door een tackle van achteren. Boggi schiet op doel. Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 2:0

19e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Garcés met een sublieme pass. Serpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi verovert de bal door een tackle van achteren. Boggi draait met de bal, schiet en ... Siminică bokst de bal weg.

20e minuut.
Briones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergs rent richting de bal. Boggi verovert de bal door een tackle van achteren. Boggi geeft een lange en hoge pass. Viktorov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 3:0

22e minuut.
Bergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi onderschept slim de pass. Serpi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Garcés komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Viktorov is nu in balbezit. Viktorov passt de bal met de wreef. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Garcés met een sublieme pass. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov passt de bal zonder na te denken. Boggi rent richting de bal. Boggi haalt uit met een fantastische trap. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Garcés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés met een sublieme pass. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi schiet op doel. Ghinzani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Garcés speelt de bal door. Boggi is nu in balbezit. Boggi met een sublieme pass. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Colombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colombo. Colombo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Viktorov passt de bal in één keer door. Boggi heeft problemen om de bal te vangen. Serpi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Litmanen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 4:0

42e minuut.
Hoecke heeft problemen om de bal te vangen. Boggi is nu in balbezit. Bergs rent richting de bal. Boggi onderschept slim de pass. Boggi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 24%, FC Bastion Timisoara 76%.
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 4:0

48e minuut.
Briones probeert naar een medespeler te passen. Boggi rent richting de bal. Boggi geeft een lange en hoge pass. Viktorov krijgt zijn hoofd ertegen. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 5:0

50e minuut.
Boggi geeft een lange en hoge pass. Galitsyn speelt de bal door. Colombo onderschept slim de pass. Boggi is nu in balbezit. Boggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 6:0

54e minuut.
Ghinzani kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briones met een snelle inworp. Boggi rent richting de bal. Boggi geeft een hoge lob. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 7:0

60e minuut.
Bergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi onderschept slim de pass. Boggi speelt de bal door. Viktorov rent richting de bal. Viktorov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Hoecke de bal. Litmanen is nu in balbezit. Litmanen passt de bal zonder na te denken. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Litmanen passt de bal zonder na te denken. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi haalt uit met een fantastische trap. Ghinzani probeert de bal aan de voet te houden. Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 8:0

74e minuut.
Serpi passt de bal zonder na te denken. Litmanen speelt de bal door. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi schiet op doel. Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 9:0

75e minuut.
Bergs rent richting de bal. Viktorov onderschept slim de pass. Ghinzani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viktorov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Litmanen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Briones met een sublieme pass. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Viktorov de bal. Viktorov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi schiet op doel. Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 10:0

89e minuut.
Chirmuş probeert de bal aan de voet te houden. Boggi is nu in balbezit. Boggi passt de bal met de wreef. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 25%, FC Bastion Timisoara 75%.
Bravii60 - FC Bastion Timisoara 11:0