Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria 1991 A Team
friendly Tactiek My
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 44.3
solide Schieten goed
matig Passen goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Holgard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruivo met een snelle inworp. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici schiet op doel. Paal! Diamantakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Barbarosoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - A Team 0:1

6e minuut.
Köylüoğlu is nu in balbezit. Megyei onderschept slim de pass. Megyei met een sublieme pass. Amund rent richting de bal. Amund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Diamantakos met een harde bal richting middenveld. Megyei kopt de bal weg. Köylüoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Apers is nu in balbezit. Apers geeft de bal voor. Borg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pailla geeft de bal voor. Inworp. Vukša met een snelle inworp. Argerio rent richting de bal. Argerio schiet op doel. Diamantakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel. Diamantakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - A Team 0:2

23e minuut.
Megyei speelt de bal door. Apers rent richting de bal. Apers passt de bal met de wreef. Siperco rent richting de bal. Siperco haalt uit met een fantastische trap. Borg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

24e minuut.
Lelewik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fontes de bal. Amund is nu in balbezit. Amund draait met de bal, schiet en ... Borg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - A Team 1:2

27e minuut.
Holgard geeft een lange en hoge pass. Vukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei maakt een afschuwelijke overtreding. Megyei krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vukša passt de bal zonder na te denken. Argerio probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Diamantakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - A Team 1:3

41e minuut.
Rēpelis geeft de bal voor. Ventimiglia is nu in balbezit. Amund onderschept slim de pass. Amund schiet op doel. Borg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 53%, A Team 47%.
Sampdoria 1991 - A Team 1:3

47e minuut.
Diamantakos met een sublieme pass. Coomans kopt de bal weg. Amund is nu in balbezit. Amund schiet op doel. Borg probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pailla geeft de bal voor. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ala zijn tegenspeler op de grond. Ala krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondano begaat een overtreding. Barbarosoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vukša is nu in balbezit. Vukša schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rondano geeft een hoge lob. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers passt de bal zonder na te denken. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Megyei geeft een hoge lob. Amund rent richting de bal. Ventimiglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amund is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amund komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rēpelis met een snelle inworp. Klungelig pakt Coomans de bal. Coomans geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Amund heeft problemen om de bal te vangen. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelewik onderschept slim de pass. Amund onderschept slim de pass. Amund draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - A Team 2:3

87e minuut.
Holgard geeft een hoge lob. Fontes kopt de bal weg. Ventimiglia heeft problemen om de bal te vangen. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel. Borg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 49%, A Team 51%.
Sampdoria 1991 - A Team 2:3