Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szekler fc FC Liverpool Falticeni
negy ketto Tactiek Luk1
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 49.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Kirazcı probeert naar een medespeler te passen. Fridrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fridrich passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mazurowski met een harde bal richting middenveld. Hutterer kopt de bal weg. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Lewis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fridrich is nu in balbezit. Fridrich speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Prusak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Liverpool Falticeni 0:1

20e minuut.
Fridrich geeft een lange en hoge pass. Zinčák speelt de bal door. Graaven rent richting de bal. Graaven draait met de bal, schiet en ... Mazurowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szekler fc - FC Liverpool Falticeni 1:1

25e minuut.
Rzeźniczek geeft een lange en hoge pass. Booser kopt de bal weg. Zličić rent richting de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Liverpool Falticeni 1:2

30e minuut.
Zinčák met een sublieme pass. Nuninga rent richting de bal. Nuninga passt de bal zonder na te denken. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Hutterer probeert de bal met de borst te controleren. Booser verovert de bal door een tackle van achteren. Booser speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kirazcı geeft de bal voor. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Magowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Fridrich de bal. Nuninga rent richting de bal. Nuninga schiet op doel. Mazurowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Chromik neemt de hoekschop. Sõrm heeft problemen om de bal te vangen. Delgado met een sublieme pass. Zličić is nu in balbezit. Zličić schiet op doel. Prusak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Liverpool Falticeni 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 47%, FC Liverpool Falticeni 53%.
szekler fc - FC Liverpool Falticeni 1:3

46e minuut.
Baoguo komt het veld opgelopen. Arciszewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mazurowski trapt de bal weg van het doel. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis speelt de bal door. Baoguo is nu in balbezit. Baoguo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sõrm geeft de bal voor. Magowski is nu in balbezit. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Baoguo is nu in balbezit. Baoguo schiet op doel. Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tomiotto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venczel met een snelle inworp. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Fridrich speelt de bal door. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Zličić rent richting de bal. Zličić haalt uit met een fantastische trap. Prusak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Liverpool Falticeni 1:4

61e minuut.
Rzeźniczek passt de bal zonder na te denken. Zličić rent richting de bal. Booser is nu in balbezit. Booser draait met de bal, schiet en ... Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Liverpool Falticeni 1:5

63e minuut.
Sõrm passt de bal met de wreef. Booser speelt de bal door. Tomiotto rent richting de bal. Zličić onderschept slim de pass. Zličić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Liverpool Falticeni 1:6

75e minuut.
Baoguo is nu in balbezit. Baoguo passt de bal in één keer door. Daar is Venczel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arciszewski is nu in balbezit. Arciszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - FC Liverpool Falticeni 2:6

77e minuut.
Crişan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hutterer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski rent richting de bal. Magowski passt de bal in één keer door. Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoguo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 42%, FC Liverpool Falticeni 58%.
szekler fc - FC Liverpool Falticeni 2:6