Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni szekler fc
Luk1 Tactiek negy ketto
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen good


14e minuut.
Zinčák passt de bal zonder na te denken. Hutterer probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:0

15e minuut.
Zinčák geeft de bal voor. Lewis is nu in balbezit. Lewis passt de bal in één keer door. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:1

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lewis zal de hoekschop nemen. Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Veiga draait met de bal, schiet en ... Mazurowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:2

18e minuut.
Smuda rent richting de bal. Smuda passt de bal in één keer door. Zhizun speelt de bal door. Nuninga rent richting de bal. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prusak met een harde bal richting middenveld. Veiga kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuninga de bal. Nuninga schiet op doel. Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado met een sublieme pass. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić haalt uit met een fantastische trap. Tomiotto probeert de bal aan de voet te houden. Prusak bokst de bal weg.

29e minuut.
Boyd probeert naar een medespeler te passen. Mazurowski kan de bal niet met de borst controleren. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:3

30e minuut.
Zhizun passt de bal met de wreef. Magowski speelt de bal door. Daar is Nuninga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuninga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:4

37e minuut.
Zhizun onderschept slim de pass. Zhizun probeert naar een medespeler te passen. Hutterer speelt de bal door. Daar is Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veiga geeft een hoge lob. Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adaszek rent richting de bal. Adaszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:5

43e minuut.
Zhizun verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski is nu in balbezit. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 56%, szekler fc 44%.
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:6

48e minuut.
Smuda kopt de bal weg. Magowski rent richting de bal. Lewis speelt de bal door. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Adaszek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhizun rent richting de bal. Zhizun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Magowski kopt de bal weg. Daar is Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuninga rent richting de bal. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Mazurowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:7

76e minuut.
Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik passt de bal zonder na te denken. Smuda geeft een lange en hoge pass. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Mazurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer passt de bal in één keer door. Veiga speelt de bal door. Nuninga rent richting de bal. Nuninga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Magowski geeft een lange en hoge pass. Veiga rent richting de bal. Veiga passt de bal zonder na te denken. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 48%, szekler fc 52%.
FC Liverpool Falticeni - szekler fc 1:8