Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Doman Bravii60
dorica Tactiek 352
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten outstanding
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Litmanen passt de bal met de wreef. Verpoort is nu in balbezit. Boggi onderschept slim de pass. Boggi draait met de bal, schiet en ... Floarea bokst de bal weg. Boggi is nu in balbezit. Boggi draait met de bal, schiet en ... Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:1

3e minuut.
Hrvatina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shave komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés met een sublieme pass. Boggi is nu in balbezit. Boggi geeft de bal voor. Viktorov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:2

12e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés passt de bal in één keer door. Litmanen speelt de bal door. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Garcés passt de bal met de wreef. Chin-Sue rent richting de bal. Boggi onderschept slim de pass. Boggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:3

23e minuut.
Viktorov met een sublieme pass. Litmanen heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:4

25e minuut.
Boggi rent richting de bal. Boggi geeft een lange en hoge pass. Daar is Baena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:5

29e minuut.
Galitsyn heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Jelić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Baena kan de bal niet met de borst controleren. Chirmuş met een sublieme pass. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:6

32e minuut.
Gärtig rent richting de bal. Briones rent richting de bal. Ibach onderschept slim de pass. Ibach probeert naar een medespeler te passen. Shave rent richting de bal. Vigli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Litmanen de bal onder controle te krijgen. Boggi is nu in balbezit. Boggi passt de bal zonder na te denken. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Viktorov is nu in balbezit. Boggi rent richting de bal. Aivazidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aivazidis krijgt een gele kaart. Boggi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Litmanen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jelić rent richting de bal. Viktorov onderschept slim de pass. Viktorov met een sublieme pass. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi draait met de bal, schiet en ... Floarea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 67%, Bravii60 33%.
F.C Doman - Bravii60 0:6

47e minuut.
Briones passt de bal met de wreef. Inworp. Ibach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verpoort heeft problemen om de bal te vangen. Floarea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boggi is nu in balbezit. Boggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:7

50e minuut.
Litmanen met een sublieme pass. Boggi rent richting de bal. Boggi passt de bal met de wreef. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Floarea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boggi is nu in balbezit. Boggi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:8

58e minuut.
Briones met de inworp. Litmanen geeft de bal voor. Klungelig pakt Jelić de bal. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Galitsyn passt de bal met de wreef. Bandera rent richting de bal. Bandera passt de bal in één keer door. Viktorov heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galitsyn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boggi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:9

65e minuut.
Galitsyn met een snelle inworp. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov passt de bal met de wreef. Boggi is nu in balbezit. Boggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:10

67e minuut.
Briones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Chirmuş de bal. Chirmuş geeft de bal voor. Viktorov rent richting de bal. Viktorov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Viktorov passt de bal met de wreef. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel. Verpoort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:11

77e minuut.
Garcés met een sublieme pass. Boggi is nu in balbezit. Boggi speelt de bal door. Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Litmanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Boggi rent richting de bal. Boggi passt de bal in één keer door. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:12

86e minuut.
Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue passt de bal zonder na te denken. Boggi is nu in balbezit. Boggi schiet op doel. Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Bravii60 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 61%, Bravii60 39%.
F.C Doman - Bravii60 0:13