Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj FC Bastion Timisoara
antrenament Tactiek 442
40% Balbezit 60%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 35.2
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Czapla rent richting de bal. Czapla geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pâslaru de bal onder controle te krijgen. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Hoecke onderschept slim de pass. Pâslaru is nu in balbezit. Hoecke verovert de bal door een tackle van achteren. Hoecke draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Bergs de bal. Alagia is nu in balbezit. Alagia passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pâslaru met een sublieme pass. Hun rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez geeft de bal voor. Rybnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Karasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:1

8e minuut.
Jiménez met een snelle inworp. Bergs probeert naar een medespeler te passen. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:2

10e minuut.
Alagia onderschept slim de pass. Alagia probeert naar een medespeler te passen. Rybnik rent richting de bal. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:3

11e minuut.
Hoecke rent richting de bal. Hoecke passt de bal zonder na te denken. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoecke rent richting de bal. Hoecke schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rybnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rybnik draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:4

15e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Hun rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez geeft een hoge lob. Rybnik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Karasiewicz met een sublieme pass. Daar is Pâslaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagia rent richting de bal. Alagia met een sublieme pass. Rybnik rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Samolej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rybnik rent richting de bal. Rybnik draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:5

19e minuut.
Demiris met een sublieme pass. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rybnik de bal. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez met een sublieme pass. Rybnik rent richting de bal. Rybnik schiet op doel. Paal! Alagia is nu in balbezit. Alagia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:6

23e minuut.
Bilski met een sublieme pass. Alagia is nu in balbezit. Alagia passt de bal zonder na te denken. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czapla heeft problemen om de bal te vangen. Hoecke rent richting de bal. Hoecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:7

28e minuut.
Serpi rent richting de bal. Serpi speelt de bal door. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo probeert naar een medespeler te passen. Alagia rent richting de bal. Alagia geeft de bal voor. Hoecke maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:8

33e minuut.
Daar is Samolej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samolej probeert naar een medespeler te passen. Rybnik rent richting de bal. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:9

35e minuut.
Hoecke rent richting de bal. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia passt de bal in één keer door. Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Samolej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:10

39e minuut.
Alagia speelt de bal door. Klungelig pakt Hoecke de bal. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:11

41e minuut.
Wietrzykowski heeft problemen om de bal te vangen. Wietrzykowski geeft een hoge lob. Alagia speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:12

43e minuut.
Hoecke passt de bal zonder na te denken. Samolej heeft problemen om de bal te vangen. Samolej met een sublieme pass. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 96%, FC Bastion Timisoara 4%.
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:13

47e minuut.
Colombo met een sublieme pass. Hoecke rent richting de bal. Alagia speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:14

48e minuut.
Czapla geeft een hoge lob. Inworp. Jiménez met een snelle inworp. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Alagia met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoecke de bal. Hoecke passt de bal in één keer door. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:15

61e minuut.
Alagia met een sublieme pass. Samolej is nu in balbezit. Samolej met een sublieme pass. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:16

62e minuut.
Czapla passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jiménez zal de hoekschop nemen. Samolej is nu in balbezit. Samolej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hoecke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:17

65e minuut.
Alagia passt de bal in één keer door. Bilski is nu in balbezit. Bilski passt de bal met de wreef. Rybnik rent richting de bal. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rybnik is nu in balbezit. Rybnik probeert naar een medespeler te passen. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:18

71e minuut.
Karasiewicz geeft de bal voor. Alagia kopt de bal weg. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:19

73e minuut.
Jiménez met een snelle inworp. Bilski probeert naar een medespeler te passen. Colombo rent richting de bal. Colombo probeert naar een medespeler te passen. Alagia probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rybnik rent richting de bal. Rybnik passt de bal in één keer door. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke schiet op doel. Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:20

78e minuut.
Czapla probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Samolej speelt de bal door. Hoecke rent richting de bal. Hoecke schiet op doel. Rybnik probeert de bal aan de voet te houden. Karasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:21

81e minuut.
Wietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzykowski geeft een hoge lob. Rybnik probeert de bal aan de voet te houden. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:22

82e minuut.
Hoecke heeft problemen om de bal te vangen. Hoecke speelt de bal door. Samolej probeert naar een medespeler te passen. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez met een sublieme pass. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:23

88e minuut.
Karasiewicz met een sublieme pass. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia speelt de bal door. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klungelig pakt Alagia de bal. Alagia passt de bal zonder na te denken. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 93%, FC Bastion Timisoara 7%.
Fc Tarnita Cluj - FC Bastion Timisoara 0:24