Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bastion Timisoara Fc Tarnita Cluj
442 Tactiek antrenament
55% Balbezit 45%
6% Spel op eigen helft 94%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 26.3
solid Schieten poor
good Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Bilski speelt de bal door. Jiménez met een sublieme pass. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 1:0

4e minuut.
Bergs is nu in balbezit. Bergs passt de bal in één keer door. Hoecke rent richting de bal. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 2:0

8e minuut.
Alagia is nu in balbezit. Bergs met een sublieme pass. Hoecke is nu in balbezit. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 3:0

12e minuut.
Colombo probeert naar een medespeler te passen. Bergs rent richting de bal. Alagia met een sublieme pass. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 4:0

14e minuut.
Hoecke speelt de bal door. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia rent richting de bal. Alagia speelt de bal door. Rybnik speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hoecke rent richting de bal. Pâslaru is nu in balbezit. Hoecke onderschept slim de pass. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Samolej is nu in balbezit. Samolej probeert naar een medespeler te passen. Rybnik speelt de bal door. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 5:0

19e minuut.
Alagia is nu in balbezit. Daar is Alagia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagia passt de bal met de wreef. Rybnik rent richting de bal. Rybnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Hoecke is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 6:0

20e minuut.
Hoecke onderschept slim de pass. Hoecke passt de bal zonder na te denken. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik passt de bal in één keer door. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 7:0

21e minuut.
Pâslaru met een sublieme pass. Czapla rent richting de bal. Hoecke verovert de bal door een tackle van achteren. Hoecke schiet op doel. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hoecke met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal in één keer door. Daar is Hoecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoecke haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Karasiewicz met een sublieme pass. Hoecke is nu in balbezit. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik rent richting de bal. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 8:0

30e minuut.
Alagia verovert de bal door een tackle van achteren. Alagia probeert naar een medespeler te passen. Colombo met een sublieme pass. Rybnik rent richting de bal. Rybnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 9:0

32e minuut.
Daar is Alagia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagia passt de bal met de wreef. Rybnik rent richting de bal. Rybnik schiet op doel. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 10:0

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Karasiewicz niet meer kan verder spelen.

34e minuut.
Czapla trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alagia de bal onder controle te krijgen. Alagia passt de bal in één keer door. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 11:0

36e minuut.
Pâslaru met een sublieme pass. Hun rent richting de bal. Hoecke verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linnankoski trapt de bal weg. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilski rent richting de bal. Bilski passt de bal met de wreef. Daar is Rybnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 12:0

42e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia probeert naar een medespeler te passen. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 13:0

43e minuut.
Hoecke speelt de bal door. Rybnik heeft problemen om de bal te vangen. Alagia probeert naar een medespeler te passen. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 9%, Fc Tarnita Cluj 91%.
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 14:0

46e minuut.
Daar is Bergs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia passt de bal met de wreef. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 15:0

48e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Samolej rent richting de bal. Samolej probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rybnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 16:0

51e minuut.
Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Wietrzykowski rent richting de bal. Hoecke onderschept slim de pass. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia schiet op doel. De bal raakt de paal. Rybnik rent richting de bal. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 17:0

54e minuut.
Inworp. Jiménez met een snelle inworp. Hoecke rent richting de bal. Hoecke schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rybnik de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Linnankoski geeft een hoge lob. Bilski met een sublieme pass. Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 18:0

59e minuut.
Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia verovert de bal door een tackle van achteren. Alagia met een sublieme pass. Hoecke rent richting de bal. Hoecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 19:0

61e minuut.
Samolej probeert naar een medespeler te passen. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik passt de bal met de wreef. Hoecke rent richting de bal. Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 20:0

64e minuut.
Samolej rent richting de bal. Alagia is nu in balbezit. Alagia probeert naar een medespeler te passen. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 21:0

66e minuut.
Bergs passt de bal in één keer door. Samolej rent richting de bal. Samolej met een sublieme pass. Daar is Rybnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik passt de bal met de wreef. Alagia speelt de bal door. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 22:0

68e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Daar is Hoecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagia probeert naar een medespeler te passen. Rybnik heeft problemen om de bal te vangen. Rybnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alagia rent richting de bal. Alagia geeft een hoge lob. Pâslaru heeft problemen om de bal te vangen. Rybnik rent richting de bal. Rybnik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bożeszkowski geeft de bal voor. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski passt de bal met de wreef. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 23:0

72e minuut.
Bożeszkowski geeft een hoge lob. Inworp. Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilski is nu in balbezit. Bilski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 24:0

74e minuut.
Linnankoski geeft een hoge lob. Bergs is nu in balbezit. Bergs passt de bal in één keer door. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Alagia is nu in balbezit. Alagia speelt de bal door. Jiménez met een sublieme pass. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 25:0

77e minuut.
Czapla bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapla geeft een lange en hoge pass. Alagia speelt de bal door. Klungelig pakt Rybnik de bal. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 26:0

79e minuut.
Ghinzani probeert de bal met de borst te controleren. Ghinzani probeert naar een medespeler te passen. Samolej rent richting de bal. Rybnik rent richting de bal. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 27:0

81e minuut.
Jiménez met de inworp. Klungelig pakt Bergs de bal. Bergs speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 28:0

83e minuut.
Hoecke rent richting de bal. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru passt de bal met de wreef. Hoecke rent richting de bal. Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 29:0

85e minuut.
Bilski met een sublieme pass. Colombo is nu in balbezit. Colombo passt de bal in één keer door. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Jiménez passt de bal zonder na te denken. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia passt de bal zonder na te denken. Rybnik rent richting de bal. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 30:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 3%, Fc Tarnita Cluj 97%.
FC Bastion Timisoara - Fc Tarnita Cluj 30:0