Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Dunarea de Jos TRANSILVANIA CLUJ
Baraj Tactiek obs
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 54.2
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Kövecses heeft problemen om de bal te vangen. Mustermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustermann geeft een lange en hoge pass. Dandy is nu in balbezit. Dandy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kövecses probeert de bal met de borst te controleren. Kövecses passt de bal in één keer door. Sione rent richting de bal. Sione geeft de bal voor. Calabria maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wan Ismail geeft een lange en hoge pass. Fosatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosatti geeft een lange en hoge pass. Zăituc springt en kopt de bal. Dandy maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Calabria rent richting de bal. Masterson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calabria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ascone kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zaowocny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - TRANSILVANIA CLUJ 1:0

23e minuut.
Dandy met een sublieme pass. Wan Ismail is nu in balbezit. Wan Ismail speelt de bal door. Dandy rent richting de bal. Dandy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 45%, TRANSILVANIA CLUJ 55%.
Fc. Dunarea de Jos - TRANSILVANIA CLUJ 1:0

55e minuut.
Doeltrap. Palancica trapt de bal weg. Wan Ismail kopt de bal weg. Daar is Zăituc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zăituc schiet op doel. Palancica bokst de bal weg.

58e minuut.
Sione probeert naar een medespeler te passen. Rebellato met een sublieme pass. Ascone is nu in balbezit. Ascone schiet op doel. Zaowocny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mustermann geeft de bal voor. Zăituc kopt de bal weg. Dandy is nu in balbezit. Dandy draait met de bal, schiet en ... Palancica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Csóka heeft problemen om de bal te vangen. Fosatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosatti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Ascone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masterson. Ascone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mignolet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wan Ismail verovert de bal door een tackle van achteren. Wan Ismail met een sublieme pass. Dandy rent richting de bal. Dandy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Dunarea de Jos - TRANSILVANIA CLUJ 1:1

86e minuut.
Kövecses rent richting de bal. Mustermann verovert de bal door een tackle van achteren. Mustermann passt de bal in één keer door. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Csóka probeert de bal met de borst te controleren. Fosatti is nu in balbezit. Fosatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fosatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Csóka verovert de bal door een tackle van achteren. Csóka passt de bal met de wreef. Daar is Dandy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandy haalt uit met een fantastische trap. Palancica bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 51%, TRANSILVANIA CLUJ 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Dunarea de Jos - TRANSILVANIA CLUJ 1:1