Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luleto winner`s
a şasea Tactiek g8
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 55.6
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Nănescu geeft de bal voor. Stratev kopt de bal weg. Puhl heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Bustei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nănescu geeft een hoge lob. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sârgu geeft de bal voor. Klungelig pakt Hârleşteanu de bal. Kuzorra maakt een afschuwelijke overtreding. Hârleşteanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Durmadan probeert de bal met de borst te controleren. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan schiet op doel. Bartoněk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - winner`s 0:1

24e minuut.
Kook met een sublieme pass. Puhl is nu in balbezit. Puhl passt de bal met de wreef. Chevereşan rent richting de bal. Chevereşan geeft een hoge lob. Bartoněk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sârgu met een sublieme pass. Kook geeft een lange en hoge pass. Argeşeanu kopt de bal weg. Grigore is nu in balbezit. Grigore schiet op doel. Bartoněk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argeşeanu met een snelle inworp. Sibiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore verovert de bal door een tackle van achteren. Grigore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kalquito geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu geeft een lange en hoge pass. Grigore rent richting de bal. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan draait met de bal, schiet en ... Bartoněk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Świerblewski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Čerkez met een snelle inworp. Raican is nu in balbezit. Raican geeft de bal voor. Argeşeanu geeft een hoge lob. Bartoněk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia speelt de bal door. Nănescu rent richting de bal. Nănescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 55%, winner`s 45%.
Luleto - winner`s 0:1

46e minuut.
Čerkez speelt de bal door. Argeşeanu probeert naar een medespeler te passen. Chevereşan probeert naar een medespeler te passen. Grigore rent richting de bal. Grigore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Čerkez met een sublieme pass. Raican is nu in balbezit. Raican passt de bal met de wreef. Grigore is nu in balbezit. Grigore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Raican verovert de bal door een tackle van achteren. Raican met een sublieme pass. Chevereşan is nu in balbezit. Chevereşan schiet op doel. Bartoněk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Čerkez geeft een lange en hoge pass. Grigore rent richting de bal. Grigore geeft de bal voor. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - winner`s 0:2

65e minuut.
Kalquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalquito geeft de bal voor. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan geeft een hoge lob. Grigore maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 67%, winner`s 33%.
Luleto - winner`s 0:2