Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
winner`s Luleto
g8 Tactiek a şasea
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 52.9
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Klungelig pakt Sibiescu de bal. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Kästner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Viscol rent richting de bal. Viscol probeert naar een medespeler te passen. Adıvar probeert naar een medespeler te passen. Kästner is nu in balbezit. Kästner schiet op doel. Bartoněk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Adıvar is nu in balbezit. Adıvar passt de bal zonder na te denken. Kästner is nu in balbezit. Kästner schiet op doel. Bartoněk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Luleto 1:0

20e minuut.
Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru met een sublieme pass. Kästner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästner draait met de bal, schiet en ... Bartoněk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Viscol is nu in balbezit. Viscol probeert naar een medespeler te passen. Adıvar met een sublieme pass. Kästner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kästner kopt de bal weg. Adıvar rent richting de bal. Adıvar speelt de bal door. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Căldăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căldăraru passt de bal met de wreef. Adıvar rent richting de bal. Adıvar geeft een hoge lob. Kästner maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winner`s 35%, Luleto 65%.
winner`s - Luleto 1:0

52e minuut.
Stratev passt de bal zonder na te denken. Bucuros met een sublieme pass. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar geeft de bal voor. Kästner maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Viscol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adıvar de bal. Adıvar geeft een hoge lob. Kästner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Luleto 2:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Antonescu de bal onder controle te krijgen. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru met een sublieme pass. Kästner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kästner bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Świerblewski geeft de bal voor. Bucuros rent richting de bal. Bucuros geeft een hoge lob. Bartoněk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bucuros passt de bal in één keer door. Viscol speelt de bal door. Adıvar met een sublieme pass. Kästner rent richting de bal. Kästner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Durmadan verovert de bal door een tackle van achteren. Durmadan probeert naar een medespeler te passen. Nănescu met een sublieme pass. Viscol is nu in balbezit. Viscol haalt uit met een fantastische trap. Bartoněk bokst de bal weg.

67e minuut.
Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol speelt de bal door. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar geeft de bal voor. Kästner maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibiescu maakt een afschuwelijke overtreding. Antonescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bucuros zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Căldăraru kopt de bal weg. Klungelig pakt Durmadan de bal. Kästner is nu in balbezit. Kästner draait met de bal, schiet en ... Bartoněk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar passt de bal in één keer door. Kästner is nu in balbezit. Kästner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Luleto 3:0

84e minuut.
Kalquito geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sibiescu met een snelle inworp. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu geeft de bal voor. Tošović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Adıvar kopt de bal weg. Klungelig pakt Durmadan de bal. Kästner rent richting de bal. Kästner haalt uit met een fantastische trap. Bartoněk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Luleto 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winner`s 37%, Luleto 63%.
winner`s - Luleto 4:0